Loveismom Hanımlar merhaba 4+3 haftalık hamileyim. Bugün idrarımı yaptıktan sonra peçete de hafif sarımsı kahverengi leke gördüm ve doktorumu aradım progestan 200 mg verdi Sabah akşam içmemi söyledi bulantı ve baş dönmesi yaşıyorum. Aranız da kullanan var mı?
UrasEgeninannesi Loveismom ben 12.haftaya kadar vajinal kullandım. Uyku hali bulantı yapabiliyor normal canım
elif00000 Loveismom kullandım canim 8 haftalikken vajinal.olarak lekelenmem kesildi düzenli kullan uzan kullanınca kalkma
Aysenes Loveismom evet kulandim dusuk riskim vardi ve cok iyi bir ilac ama vajinal daha etkili agiz yoluyla cok yan etkileri oluyomus bende hic yan etkisi olmadi bas dönmesi gibi seyler
Busimss Loveismom 100 mg kullanıyorum ben ve vajinal almazsan öyle yan etkileri var malesef ben en başından beri vajinal fitil olarak kullanıyorum hiç bir belirti yaşamadım. Doktoruna danışarak sende öyle kullanabilirsin.
Loveismom UrasEgeninannesi hap olarak verdi. Sarımsı kahverengi leke düşük riski olduğunu mu gösteriyor acaba :(
Asafkivancannesi Loveismom Canım bende kullanıyorum vajinal yolla alman daha mantıklı. Hem yan etkisi azalıyor hemde daha etkili
1tinybean Loveismom Bende de aynısı oluyor. Çalıştığım için sersem gibi oluyorum o yüzden sabahları vajinal, yatmadan önce hap olarak alıyorum. Vajinal alınca hiçbir yan etkisi yok
Nesizade05 Loveismom canım bende yapıyordu baş dönmesi hatta ben acayip bi kafası var bunun diyordum maalesef yapıyor yani
Eros Loveismom canim bende 4 haftalıkken başladım 12 haftalık olana kadar kullandım ilk aylar sabah akşam kullandım son ay sadece akşam kullandım. Vajinadan alman daha iyi hic bir yan etkisi yok bana doktorum direk vajinadan kullanican demişti. Sende bi danış istersen doktoruna.
Mrvm005 Loveismom vajinal kullan. Ben de 200 mg kullandim ama doktor vajinaya rahat koymam icin 100 luk al 2 tane koy dedi daha rahat oluyor bezelye gibi oldugu icin. O zaman bi sorun yasamazsin. Saatlerini sasma alarm kur hatta vajinadan parmagin gitdigi yere kadar yit ve 20 dakka uzan demisti bana bende uykuya meyilli oldugum icin koydugum zamanlar uyuyordum 1 saat falan daha rahat oluyordu. Bi miktari tabiki cikacak ama fazlaligi o korkmana gerek yok demisti doktorum bana.
Gzdnz Loveismom bu ilaç ağızdan alındıgı zaman çok yan etki yapıyor. Hamileliğimin basından beri vajinal yoldan kullanıyodum. Sadece 12. Haftada serklajdan sonra mantar oldum ve mantar için fitil kullanırken progestanı alttan alma ağızdan al dedi doktorum. 3 gün çok fena baş dönmesi ağrı ve bulantı yaptı. Mantar ilacım biter bitmez tekrar alttan almaya devam ettim hiç yan etkisi olmuyor alttan attıgın zaman.
Cansudrr Ben korktuğum için ağızdan alıyorum şuan kanamam da devam ediyor vajinadan alanlar acıyor mu daha iyi etki ediyorsa bende vajinadan almak istiyorum ama benim için çok zor kolay bir yolu var mı sizce 😞
Raziye42 Loveismom doktorunuzla tekrae görüşün şikayetinizi bildirin benmde baş dönmem oldu daha sonra vajenden almamı söyledi
Mrvm005 Loveismom rica ederim canim ama asiri kanaman olursa agizdan al mutlaka. Insallah sahlikla alalim hepimiz kucagimiza