Aysenur94 Merhaba anneler. Şu an 33+4’teyim. Bu zamana kadar d vitamini ilacı kullanmadım doktorum yazmadı malum karantinadan dolayı güneşi de zor görüyoruz bebekte eksiklik olur mu diye merak ettim. Sizler ne zaman kullanmaya başladınız?
Deletedmom189 Aysenur94 bebeğin kemik gelişimi için önemli bence kullanın, 7 haftalıktı sanırım o zamandan kullan demişti doktor.
Hirosimo Bana verdi de ben içemiyorum 9damla sanki saf zeytinyağ içiyorum😝 içmesem bişi olmaz diye düşünüyorum 🤔
Hirosimo elif00000 onada cesaret edemedim suda daha çok yayılırsa içemem diye😝 eşim meyve suyuna kat iç dedi mantıklı ama kendimi hazır hissetmiyorum diyorum gülüyo bana😄 kızımda içtimmi içmedimmi hatırlamıyorum 9yıl var arada ama kesin içmemişimdir😁
elif00000 Hirosimo ekmeğe damlatip yiyenlerde varmış da ben suyla alıştırdım kendimi direk içince gelmiyo tadı deneyin bence bi seferlik alışırsınız 😁😁
Eemmyy Hirosimo ama D witamini çok önemli gebelikte. Bence daha fazla beklemeden kullanmaya başlamalısınız. Meywe suyuyla filan tadı hissedilmiyor
Hirosimo Eemmyy inanın dr soruyo içiyorum dicem eşim yanımda olmasa önceden biraz mide bulanınca zorlanıyorum ama meyve suyuna katıp içerim🤦🏼♀️
Kardelen_des Sıvıda çözülen bir madde değil yani sıvılara damlatarak tükettiğinizi zannediyorsunuz ama aslında bardakta kalmış oluyor ekmeğe yediğiniz yemeğe vs damlatın ne yağ tadı geliyor ne tadı olan bir şey. En kolay tüketim şekli ekmeğe damlatmak🌺