Nuniss Deletedmom317 ah bu doktorlar hangisi doğru söylüyor acaba benimkide hep haftasıyla uyumlu diyor ama başkalarına bakınca zayıf gibi geliyor 🙈 sağlıkla gekselersi bir☺️
Meralll Ozgeesin toz nesquik bence sağlıklı bir şey değil, kilo aldırdığını duydum ama bence şeker yükü.. kilolu olması değil sağlıklı olması daha önemli gibi geliyor bana.. onun dışında ceviz, süt, peynir vs bunları tüketmek daha faydalı
P_6 F_nur34 ben de bugün gittim 34+1 2331 kilo 😊aynıyız nerdeyse dr 33+5 le uyumlu gayet iyi dedi.. ama bana az geldi biraz bir de dönmemiş dönmez bundan sonra dedi
F_nur34 P_6 dönmez derken ? Benim doktorumda 37ye kadar dönebilir ama 37.haftada kesin dönmüş olması lazım dedi dönmesi için erken zaten suan ama
melikekayi Benim en son kontrolüm 32. Haftamda idi 4 nisanda 1 kilo 800 gr dı şuan 34. Haftam oldu mayıs başı kontrolüm olucak kilosu iyi gidiyor demişti oğluşum için 🥰 Merak ediyorum çok ne kadar aldı diye ☺️
P_6 F_nur34 yaa bana artık alanı daraldı o yüzden dönmesi zor, zorunlu sezeryan olur endişelenme dedi. Ben zaten sezeryan istediğim için önemsemedim açıkçası