Kezbanyegin Kızlar biliyorsunuz ki şu durumda devlet hastaneleri çok riskli maddi durumumuz pek iyi değil ama yine de özele gidicem medicalpark hastanesinin kan tahlil ücretlerini bilen var mı ???
Aydeniz09 Kezbanyegin Ben tam kan tahlile indirimli haline 200 tl vermiştim. Askeri personele indirimi var
Merkurretrosu Kezbanyegin hangi şehirde yaşıyorsun Medikalpark bi tık pahalı bir hastane çok daha uygun özel hastaneler vardır
Kezbanyegin Eemmyy canım peki benimki rutin kontrol kana idrara falan bakınca ne kadar oluyor bir bilgi verir misin az çok bilgim olsun
fatmanurkorkmaz1806 Kezbanyegin rutin kan idrar a sagliik ocağı bakıyor sağlık ocakları hastanelerden daha masum su durumda
Aydeniz09 Kezbanyegin Telefonla arayıp sorabilirsiniz fiyat bilgisi veriyorlar 🤗 Şehirden şehire farkediyor fiyatlar mesela ben Batman medical de farklı ücret trabzon medical de farklı ücret ödedim 🤗
Aydeniz09 Kezbanyegin Ama ben arayıp öğrendim . Hatta ona göre gittim. Şehirden şehire fark ediyor sanırım
Kezbanyegin Merkurretrosu İstanbul Silivri canım burda şu an en gidilebilecek hastane maalesef ki orası ..😣
Kubra_s Kezbanyegin canım ben şeker yüklememi 110 tl ye yaptım 75 lik olan bide kan tahlillerini saglık ocagındada yapabilirsin