Darkgod Kızlar iki gündür oğlum harekketsiz çok hareket etmiyor kasılıyor vajinal ağrım çok ve iki gündür acayip bı sekkilde. İki göğsümun arası sıkışıyor yatarken ederken 🙄😳 çok acı veriyor yasayyan varmı pazartesi kontrool daha o yüzden sorayım dedim
fsyhslg Darkgod 35+3 üm bende canım hareketlerini hissediyorum bebeğin ama çok değil yeri daraldı galiba karnımda sertleşme toplanma sık sık olmaya başladı benim de. Gece yatarken dikkat et karın kasılınca nabız yükseliyor zaten doktorum normal dedi ona yatar pozisyonda bende daha çok hissediyorum çarpıntım oluyor. Ama hareketlerini kontrol et canım bebeğin diğer şeyler normalmiş
fsyhslg Darkgod kasık ağrısı da bende şöyle oluyor gece yatarken yine sağa sola dönüşte ağrı hissediyorum bi de sabah ilk kalktığımda çok baskı hissediyorum aşağı doğru sonra geçiyor ama
EsraaMus Bende 35+4 üm tam. Benimde bazen kasıklarım ağrıyor geciyor sonra. Başka pek sıkıntım yok bazen benimde az hareket ediyor gibi geliyor ama geçiyor. Bence yoktur inşallah bişey. Benimde biraz suyum azalmış gibi salı gidicem tekrar inşallah iyidir
Darkgod EsraaMus vallaha göğsümun ortası sıkışıyor iki gündür ve kasık vajina ağrılarım var bazen adım artırmiyor sebebini bilmiyorum 34 de gittim nst de sancı çıkmadı 36 da gideceğim bakalım