ozlemoz13 Ayse_58 artan ağrılarımız için yorumu ne doktorunun canım, bebişin ne kadar olmuş 🙈 birde doğum için herhangi bir şey dedi mii, önerilerde bulundu mu?
Eslem13esila OMEGA 3 hangi marka kullanmalıyız bunu sorar mısınız benim adıma 30 haftalık gebeyim sağlık ocağındaki vitaminler yan etki yapıyor kullanamıyorum
DamlaNur29 Eslem13esila ya banada dokunuyor decavit kullandım mide agrısı fena halde yaptı elevit yazdırdım dün 1 tane içtim bugün yarım ama bu ilaçların başka olanı varmıki parayla alınanı dokunursa bende özel ilaç almayı düşünüyorum siz ne kullanıyor dunuz ?
Babyone Eslem13esila bende 34 de sormustm doktorum duosvit onerdı multivitamin ılacı. Bana bı etkısı olmadı smdıye kadr
Ayse_58 ozlemoz13 doğum sezeryan olucak canım mecburi 15 gün sonra bida çağırdı bebişimde çok şükür iyi bi sıkıntımız yok :)
P_6 Ayse_58 canım bende 34+1 im bugün gittim de a. 30 nisanda tekrar gideceğim. Bebeğim ters muhtemel dönmez dedi sezeryan olacağım. Bebeğinin kilosu kaç? şuan benim 2331 az gibi geldi bana
Eslem13esila DamlaNur29 bende decavit kullandım dediğiniz gibi etkileri oldu zaten elevitin içeriğinde domuz yağı olduğundan Dr onermiyo hatta burda sormuştum bı kere satılmıyor kalktı piyasadan dediler ama bende en son imom kullandım oda piyasadan kalkmış nedendir bilmiyorum o yüzden sordum hangisi iyi diye
Eslem13esila DamlaNur29 bende decavit kullandım dediğiniz gibi etkileri oldu zaten elevitin içeriğinde domuz yağı olduğundan Dr onermiyo hatta burda sormuştum bı kere satılmıyor kalktı piyasadan dediler ama bende en son imom kullandım oda piyasadan kalkmış nedendir bilmiyorum o yüzden sordum hangisi iyi diye
DamlaNur29 Eslem13esila evet onu bende duydum domuz yagını ama yabancı ülkelerde yapılanlarda oluyomus içeriğinde yazmıyor böle bişey o yüzden 2 gündür kullanıyrm ama insan tedirginde olmuyor değil bunun yerine başka bişey almak daha mantıklı galiba