Sinemes 12454 geç döllenmeye göre değişebiliyor, biraz daha sabır edebilirsen en iyisi gününden bir gün sonra yapman ☺️
Ftm01 Canım ben adete 3 gün kala yaptım çıkmadı yıkıldım resmen ama adet olacağjm gün yaptım gayet çift çizgiyi gördüm netti bence bekle biraz
12454 Ftm01 bende şuan dayanmadım yaptım ve negatif ama ben o kadar hissediyorum ki 2 gün önce rüyamda gördüm bugunde eşim görmüş günüm geçtikten sonra tekrar yapmalıyım galiba
12454 Sinemes aynen birde ben geç döllenme oluyor ilk gebeliğimde düşük yaşadım doktor geç döllenme olmuş demişti sanırım sabretmem gerekecek
Odymerve 12454 erken gebelik testini bir gün kala yaptım o tarihte çıkmadı iki gün gecikince çıktı benim
Odymerve 12454 bence bozmayın moralinizi bende cok uzulmustum ama meger varmış insallah sizinde öyle olur dua ediyorum 🙏🏻 Bence gecikince bida yapın
mmylmz 12454 predıctor marka var tek kullanılması gereken hata payı olmadan. adete 6 gun kalaya kadar sonuç verıyor.
12454 mmylmz evet bende internette yorumlar okudum en çok tercih edilen test elimde olan bir testti değerlendirdim