Haticedemirer 32+0 haftalığım bebeğim 1140 gr 29 haftalıkkende 1100 grdı neden hiç kilo almamış bebeğim nasıl kilo aldırabilirim şekerimde var ayrıca o yüzden diyet yapıyodum
_Merveozdemir_ Haticedemirer canım bende 32+3 deyim dün gittim kontrole 2200 kg çok iyi kilosu dedi. Ben sürekli meyve yiyorum kuruyemiş yiyorum her gün süt içiyorum yoğurt yiyorum tam olarak kilo aldıran nedir bilmiyorum ama belki faydası olur diye söylemek istedim ben bu şekilde besleniyorum 🙄
Beyzaaaa Haticedemirer ben 30+5 de gittim bebeğim 1800gr portakal suyu kaşar peyniri ceviz mutlaka OMEGA 3 var içinde fındık kuruyemiş çok yedim artı her kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta mutlaka
esideger Haticedemirer bende bugün gittim 32+0 1900 düzenli peynir süt kaymak yoğurt tüketiyorum ekstra alması için bişey yapmıyorum ama her gün mutlaka bunları tüketiyorum canım günde 3 bardak süt içiyorum bazen muzla karıştırıyorum ceviz atıyorum fikir olabilir
1Heyv Haticedemirer canım ben bolca muz ve süt tüketiyorum bu aralar bebe bisküvisi de aşırı tüketmeye başladım onun da faydası olduğunu düşünüyorum
Haticedemirer Saolun kızlar tavsiyelerinizi dinlicem doktorum iyi haftasıyla dedi ama benim içim rahat etmedi