Burcuhsn Merhaba anneler bugün renksiz ve kokusuz akıntı şeklinde su gibi bir şey geldi ve çamaşırım ıslandı doktorum takip et tekrarlarsa gel demişti başına böyle bir şey gelen yada yaşayan birileri var mı aranızda
Deniz3115 Burcuhsn 1 hafta önce benim de geldi uzanıyordum birden aktı iç çamaşırıma baktım avuç içinden küçük kokusuz renksiz su gibi bişeyde daha sonra tekrar gelmedi
Gizemert Burcuhsn bende de öyle geldi ama daha sonra hiç gelmedi doktora gittiğimde de herşey yolunda dedi hiç bi sorun yokmuş olabiliyor demekki böyle şeyler
Sinem67 Burcuhsn doktorum duyun glse hc drmaz ve üstün başın batardı dedi. Enfeksyn varms meger İLAC yazdı. O yüzden akıntı su gbi olms
LittleAnne Benim son 2 aydır falan var bu akıntım doktor muayene etti ve normal akıntı olduğunu söyledi her muayenem de suyu gayet iyi diyordu ama burda çok okudum suyu bu şekilde sızan sanırım muayene olmadan anlayamazsın canım
Burcuhsn LittleAnne olabilir canım haklısın tekrarlarsa gitmem gerektiğini söyledi doktorum endişeliyim ne yapmam gerektiğini bilmiyorum açıkçası kaç aylıkken başlamıştı akıntıların
Gizemert Burcuhsn inşallah canım kontrol edeceksin eğerki devamı gelmiyorsa korkacak bi durum yok onu normal kabul ediyorlar o zaman ama devam ederse sıkıntı olabilir doktora gitmek gerekir
LittleAnne Burcuhsn Korkma canım herkesin bir olmaz gebelik bu ve akıntı her zaman doğaldır bebeğinin hareketlerini takip et bol su iç ve dinlen hastaneye gidemiyorsan şuanlık tek tavsiyem bu maalesef