Ecebati Hatice_01 benim doktorum kararı bana bıraktı ama virüs dolayısıyla sezaryen öneriyoruz dedi 🤷🏻♀️ Bende sazeryen istiyordum zaten şu durumda 18 - 24 saat süren normal doğum, açıklık kontrolü, alttan dikiş filan uğraşmak istemem
Meteannesi Hatice_01 bencede aldırmayın yani siz nasıl istiyosanız öle yapın inanın bende devlete yapıcaktım ankara gatada artık doğum hasta almıyolarmış korona var die zübeyde kadın doğuma yönlendiriyolar orasıda normalde çok kalabalık bşr hastane birde doktorları insan gibi muamele etmiyo sus konuşma soru sorma sistemi var yani birde diğer hastanelerden gwlenlerde olucak hiç gidilmez güvenli olmaz yani bende özel düşünüyorum artık beniö hastanemde doktora göre para alıyolar yani az bir parada dedği ama en azında güvenli hastane temiz kimseler yok benim ikinci doğumum ilki normal bana öle birşey diyemezler galiba hem normal olayım hem sezeryan yani istemezdim bende zorunluluk halinde tabiki olur ama keyfende olmasın yani özellerin sezeryana karşı şu azimleri yani herşey para olmuş sağlıktan çok bence :0
Hatice_01 Meteannesi belkide inanmayacaksınız ama benimle birlikte nts çekilen bir bayan var di ve ikinci hamileliği ilkide normal doğum. Ona da aynisi değilmiş 38 haftada alalım. Yoksada burada doğum olmaz devlete gidersin yada başka hastaneye diye🙄🙄 yani size bile derilerse dedim bizi dünden sezaryan ederler. Kadının belli doğumu normal.olucak yani aksi durum olmadıkça ona bile denilmiş pess dedim