Meleyim Kızlar e bebekten alışveriş yapan varmı bu haftaya özel baya güzel indirimler var ve 50 lira hediye çeki kaçırmayn derim ben aldm çok guzel ve uygundu😉
Mrve26 Meleyim dunde ben alisveris yaptim zaten sureklide yapiyorum 500 tllik hediye cekim var simdi bebek arabasi almaya gidicem 😍
Mine Kubra15 yaptığınız her ne olırsa olsun 150tl ye 50 tl sınır Yok fiyatta da öyle 900 tl ise 200 tl çek mesela ☺ Sonra onu 200 tl olarak harcıyorsunuz 😁
Gltnerylmaz Kubra15 3000 tl ilk bebek arabasına 1 tl hediye çeki vardı. Ama bitti kampanya diye biliyorum
Mine Kızlar bunu kullanmaya çalışın ben kullandım hediye Çekleri için tekrar alışveriş yapmıyorsunuz mesela 300 tl hediye çekiyse direk 300tllik eşya alıyorsunuz çok avantajlı oluyır ☺
Mine Gltnerylmaz aynı hesaba geliyor sanırım her 150 tl de 50 tl ile ama bu sadece bebek arabası için değil de bütün alışverişleri kapsıyor
Gltnerylmaz Mine yukarıda her bebek arabasına 300 tl mi veriliyor diye sorulduğu için. 3000liğe 1000 tl veriliyor diye açtım. Yiyecek grubu hariç bütün ürünlerde olduğunu biliyorum
Burcum AlevCan dyson ve stokke hariç tüm ürünlerde geçerli çek kampanyası. Bir de gıda da değil sanırım.
YazCilegi Kbrars10 alısverişinizi yaptıktan bir gün sonra kullanabiliyorsunuz hediye cekini. Cekinizin 1 ay süresi var mesela 8 nisanda alısveris ettiniz 9 nisanda gidip cek alısverisini yapabiliyosunuz. Ya da ben beklicem derseniz 8 mayısa kadar kullanabiliyosunuz ceki.
Burcum Kbrars10 hediye çekini aldıktan sonra 1 ay hakkınız oluyor. Çeki gıda ürünleri hariç tüm ürünlerde kullanabiliyorsunuz.
Pinarsalih Ayysny yarın hediye çeki kazanmak için son gün hediye çeki kazanıp kullanmak için süresi 1ay