5672 Merhabalar hanımlar 28 haftalık hamileyim tetanoz aşısının ilk dozunu daha yeni salı günü yapabildim ama iki üç gündür bebeğimin hareketleri baya azaldı çok sakinleşti bu durumu yaşayan var mı normal mi acaba .
Yrnkrm 5672 bende 2 doz vuruldum ama tetenozla bebek hareketinin bir bağlantısı olduğunu düşünmüyorum açıkcası bende öyle şeyler olmadı
momandboys 5672 ben ilk gebeliğimde birinci dozu vurdurduktan sonra bebeğimin hareketleri azalmıştı o yüzden ikincisini vurdurmadım içinde nasıl bir ilaç varsa korktum bebeğim için ikincisini vurdurmaya
Gamzedngdn 5672 ben ilk dozu vurulduğumda 17 haftalıktım hareketlerini hissetmiyordum henüz şimdi 30 haftalığım ama tetanozla alakası yok bence bebekler nasıl isterse öyle yapıyor boşuna stres yapma canım benim 😘
ayyyyy1234 ben bugün oldum tetenos. geçen yıl işyerinde de yapmışlardı. o yüzden 2. doza gerek yok dedi hemşire. 3 yıl sürüyormuş zaten bu aşının etkisi
5672 momandboys ya işte ben birçok yorumda gördüm tetanozdan sonra bebek hareketleri yavaşlıyor diye benim bebek hareketli çok şükür iki gün boyunca baya sakindi bugün biraz daha iyi
5672 Gamzedngdn ne bilim valla tetanozdan sonra sakinleşti ondan merak.ettim ama bugün daha iyi çok şükür çok teşekkür ederim 😍