Tugcesan 40 ıncı haftamıza kadar bekleyecekmişiz. Kendi geldi geldi gelmedi. Mayıs 4 te yatış olucak suuni vericez dedi doktorum. İnşAllah sancımız gelir. Dua edin kızlar. Benim ile aynı olup bebegının kılosunu bilen var mı ?
ktnzehra49 Tugcesan bende çarşamba gittim 38+0 da 3100 gr dedi doktorum ben beklemek istemiyorum doktorum bekleme taraftarı değil salıya kadar doğum olmazsa suniyle başlatıcaz doğumu şuan 1 cm açıklık var inş biraz daha artar bebekte başını kanala yerleştirmiş 38+2 olduk bu gün
Zehranur58 Tugcesan bence iyi canım canını sıkma benim bu 3. Doğumum diğerleri 2 kilo doğmuştu küçük bebek daha kolay doğuyor doğumdan sonra çok güzel kilo alıyorlar sağlıkla gelsin minnoslar
Tugcesan Anasinifci doğum ne zaman sizin. Üzülmeyin bakın küçük doğanlar daha sonrasında iyi kilo alıyorlarmış. Saglıklı olsunlar da
Zehranur58 Anasinifci bence çok iyi üzülmeyin cidden küçük doğan bebekler daha güzel kilo alıyor ben 2 kilo doğum yapiyordum hatta 2 .oğlum 1950 ye kadar düştü hastaneden çıkana kadr ama 1 aylıkken 4 kilo olmuştu yani sıkmayın canınızı onlar çok güçlü oluyor nasıl tutunuyorlar bir bilseniz bu kiloda olmasına ragmen kuvoze bile girmemislerdi
rabnaz6822 Anasinifci keşke benim bebeğimde küçük olsaydı 😅normal Doğum için çok güzel bir avantaj 😍ben normal Doğum coook istiyorum ve 34.haftada 3 kiloydu🤧
Nurcanozturk Anasinifci zayıf diye üzülme canım sakın normal doğum için bu avantaj rahatlık hem bebiş sağlıklı olsun yeter ☺️
Zehranur58 Tugcesan 🤭 kız bir görsen bizimkiler peş peşe oldu buda spiralle oldu 😁 gören kardeşlerim sanıyor beni de üniversite öğrencisi sanıyorlar daha 21 yaşındayım 😄 genç anne olduk 😁🙈
Tugcesan Zehranur58 21 yasında 2 cocugun var 😅 ay maşAllah maşAllah maşAllah. Kaç yasında anne oldun.
Zehranur58 Tugcesan ahahah 3. De 39 haftalık 🤭 ilk oğlumu 18 yasimda kucagima aldım şuan 3 yaşında diğeri 2 yaşında
Anasinifci Zehranur58 inşallah benim yavrum da girmez burada başkalarınınkini okuyunca üzülüyorum besleyemedim mi diye😔
Tugcesan Zehranur58 3 üde erkek mi. Vallahi helal olsun 😅 ben şimdiden bunu nasıl doğurucam diye aglıyorum korkuyorum. Bidaha yapmam cocuk falan diyorum. 😅 ve 24 yasındayım
Zehranur58 Tugcesan aynen 3 ude erkek 🙈valla bizimkiler de pek isteyerek oldu sayılmaz korundugumuz halde oldu doktor artık senin topraklar verimli napalim dedi 😁 sezeryan olsaydı kordon baglatacam ciddi anlamda yoruldum bende evlendik evleneli tek can gezemedim hep hamileyim hep karnım burnumda 😁😁
Tugcesan ktnzehra49 Hayırlısı olsun canım olur inşAllah. Bende de rahim agıZında yumuşama var desi sadece