Anneyim etinElifKumru ben 3 kez olan annesi oluyorum ve erkek olacağını hamile kaldıgımdan beri biliyorum yanılmadım eşim yanıldı 😊😊
Nilemyus etinElifKumru erkek olacağını rüyamda görmüştüm. Erkek dediler. Bir oğlum daha var.üçüncüye artık kız gelse diyoruz. 😘
KadirMerveAknc etinElifKumru eşim koz hissediyodu ben öprendiğim gün erkek oldugundan emindim rüyamda bile gördüm erkekmiş gerçekten ☺ Eşim çok emindi ama o yanıldı ☺
Nilemyus nilo81 en belirgin hali karın daha aşağıda ve daha top ⚽ gibi oluyor yuvarlak. Kızda bele doğru yayvan oluyor karın. Diğer belirtileri kişiye göre değişiyor. mesela arkadaşımında erkek bebeği olacak. O tatlı seviyor bense tatlıdan tiksindim vs.
Asdffghjjk nilo81 benim herkeste gördüğüm bir belirti var. Kız olucagı zaman anne çogu şeyden tiksiniyor özellikle hamilelikten önce sevdiği şeylerden tiksiniyor ama erkek annelerinde tiksinme olmuyor herşeye devam😄😄
Asdffghjjk etinElifKumru ben daha bekarken erkek annesi olucam diyodum hamile kaldım yine erkek olucak biliyorum dedim ve 17+4 erkegiz💙🤗👶🏻
Naz3365 Asdffghjjk bu kişiden kişe değişir erkek annesiyim ve sevdiğim herşeyden tiksindim 5.5aya kadar kustum konulara karşı evimden bile tiksindim .. Sadece erkek de tatlıdan tiksinilir diye söylüyolar ekşi daha bi yenir
qlzr Ben hamileligimin basindan beri kiz hissetim hep. Bebegim de dogana kadar cinsiyet gostermedi. Oglum oldu 🙂