Gulush Selam annisler. Lohusa pijamalarinizi internetden siparis vereniniz oldumu? Guvenilir sayfa biliyormusunuz acaba? Virusden dolayi disari cikamiyoruz malum
turunculuanne Gulush lohusasepeti.com var çok güzel görünüyor böyle devam ederse ben ordan alacağım canım bakabilirsin 🌸
Gulush ruveyda98 o gazla hem lohusa pijama takimi hem terlik tac hemde kizima ayni kanatli hastane cikisi siparis etdim. Bide ustune hediyye kazandim ya. Cok guzellerdi dayanamadim. Benm prensesimin ismi melek o yuzden kanatli siparis verdim her seyide. Tsk ederim canm
Tubaprm Bibulittle Instagram’dan aldım fiyatı çok uygundu ilgilenmede çok iyi gelen ürünün kaliteside güzel tavsiye ederim herkese üstelik seffaf kargo geldi 👌
Sinanbusra Tubaprm merhaba sayfaya baktım uygun fiyatlar siz aldınız mı bu sayfada aldıysanız resim atar mısınız ?? Şeffaf kargo yazmıyor şeffaf mı geliyo bilgilendirirseniz sevinirim teşekkür ederim 😂
Ecebati Gulush ben lohusa takılı deyinc öyle dantelli mantelli koca karı işi şeyleri pek sevmiyorum aşırı abartı geliyo. O yüzden trendyoldan normal sabahlıklı pijama takımı aldım iki tane
Nevink Ecebati Bende ayni dusuncedeyim dantelli vs istemiyorum ama normal daha spor bi lohusa takimida bulamiyorum o yuzden hala alamadim netten bakip duruyorum normal pijama takimlarida dar gelir diye korkuyorum kaliplarindan oturu ne yapacagimi sasirdim
Gulush Ecebati bende sade alt ust takim aldim. Bende sevmiyorum oyle dantelli felan. Bide sonrasinda kullanicaz nasilsa rahat olmasi onemli
Merryy Gulush lohusaavm den sipariş verdim canım instagramdan 3 lü takım birde modanisadan gecelik aldım
Nrglzrl Ben modanisadan bu takımı sipariş ettim diğer sitelerden uyguna geldi bu takım kargoyla 215 e geldi kod kullandım. Kız anneleri için pembe rengide mevcut ☺️
Nevink Gulush normal pijama takimimi aldiniz bedenine nasil karar verdiniz lohusa pijama diye gecmeyenler olmazsa diye bir turlu siparis veremedmde