Yenihamile11 32 haftalık raporu 1 sonra almak sorun yaratmaz değil mi kizlar bunu firmaya göndericem sonra başka yapılması gereken birsey varmi hiç bilgim yok çünkü
Hacerbulut32 Bende haftaya 32 hafta calısamaz almayı düşünüyorum fakat iş yerim su anda kapalı nasıl onaylatacagım bilmiyorum
pumpkin gokdeniz33-65 Evet müdür yardımcımız idari izinli olduğumuz için 32. De rapor almaya gerek yok dedi bana da ben de almadım 37de çalışamaz aldım
evrem_mrv Adsmyr cok teşekkür ederim. stres oldum alip alamamak konusunda. Bende oraya gideyim en iyisi
Adsmyr evrem_mrv ben öncesinde kontrol için oraya gitmiştim bir kaç kez 32 de de çalışablir almak istyorum ddm veremeyiz falan da demediler bi sorun yaşamadım şükür. Devlette sordum vermeyiz demişti doktor direk
Hacerozdemir Zhrark çalışamaz raporu aldım 32 den bildirmenn lazim doğum öncesi 4 doğum sonrası 4 hafta izin hakkın var
Zmyra hemsireanaa aldım ben canım ama aktarılmayacağını söylediler kesin mi bizim hastane mi böyle söylüyor bilmiyorum 🤷♀️
hemsireanaa Zmyra bende aldım ve sorup almıştım kabul ediyoruz demişlerdi ama sonra değiştirtiler bana çalışamaz aldırdılar bakanlıktan yazı geldi dediler
Busrat_ hemsireanaa ben aldik saglik personeliyim 32 de aldim calisabilor raporu sgk dan baktim rapor sistemde gorunuyor bi sikinti yok suanda 🙂
Yasmin123 Busrat_ rapor benim de sistemde gozukuyor ama işyerine vermedim daha 37 de çalışamaz alıp versem sıkıntı olur mu ki
Zmyra hemsireanaa sen hangi ildesin canım bizdedir aynısı oldu. Geçen hafta çalışamaza çevir dediler bu haftada gerek YÖK çevirmene aktarılmayacak dediler
hemsireanaa Zmyra bursadayım canım.ya çok değişik nasıl bi yazı geldi acaba ki bana başhemşire eğer çalışabilir raporunu verirsen yarın işbaşı yapmak zorundasın dedi
Nazmiyegnlmz Ben bugün aldım daha. Hiç bir sorun olmadı. 37. Haftaya kadar verdiler. Daha da uzatmak istersen bu sürenin sonunda tekrar gel dedi
Busrat_ Yasmin123 yani benim is yerim raporu istedi hemen verdim ben calistigin yerle alakali bence sormalisin daha sonra sikinti falan cikarmasinlar sana