FeriDee Kayseride detaylı ultrason yapan hastaneler ve fiyatları nedir? Bide kaçıncı haftada yapılıyo?
Duygu FeriDee canım ben medical palace hastanesine gidiyorum detaylı ultrason için beni hümaya gönderdi 150 tl ödeme yaptık
FeriDee Duygu ben doğumevine gittim bu ultrason bizim burda yapılmıyo dısardan yapılacak dedi de nerde ne zaman yaptıracamı söylemediler
Elifveoglu Duygu ben de oraya gidiyorum hangi doktor seninki beni profa göndermişti ikili testten sonra ayrıntılı için
Neseli68 FeriDee Ben Doğum evinde yaptırdım. Doktorunla görüşüyorsun o da seni Perinatoloji bölümüne yönlendiriyor. Ordan sıra alıyorsun, haftan gelince gidiyorsun. 20.-24. Haftalar arasında yapılıyor
FeriDee Neseli68 orda ultrason için kayıt yapan adam bizim hastanemizde yok dedi. İki tane ultrason kağıdı verdi. Birine randevu verdi diğeri burda yok dedi
Queenalya FeriDee aynısı bendede var at ve nt nt icin gun verdi at icin randevu kalmams dedi doktora dedim oda 5.ayda yaptiririz o halde dedi bende kayseri doğum evine gidiyorum