F_Nermin Artık 2gecedir uyuyamıyorum😔 sabahları 11falan 1-2saatlık uyudum halada uykum gelmedi. Benim gibi olanlar varmı? Neler önerirsizniz? Bu arada hamileliyimin 32+5haftasındayım
Oktuayela F_Nermin bende 36 haftalığım saat 8 gibi anca uyuyorum hatta durum vahim uyuyamıyorum kafam dolu oldugundan diye düşünüyorum ama deli gibi uykum var :(
AysennHED F_Nermin gece 3 te uyudum 6 da uyandım bu arada 3 kere lavobaya gittim yani 3 saatlik uyku ile duruyorum uyuyamıyorum artık
Kbracoskun F_Nermin şu saat oldu hala uyanigim.. resmen ters döndü uyku duzenim bazen günü 4 saatlik uykuyla kapıyorum bazen gündüz hep uyuyorum ama gecelerim kalmadı 🤦
bbhhrr5289 Benimde gozumden uyku akiyo ama dalamiyorum ya da dalsam bile wc istegi geliyo daha kucuk benimki 10 haftalik ama uykusuzluk uzun suredir var 🤨
F_Nermin bbhhrr5289 okudum öyle oluyor, ya ilk 3ayda yada ilk son 3ayda. Bende şimdi olmağa başladı. İlk 3ay güzel geçmişti
Betyyy Ay kızlar valla bende aynı durumdayım iki hafta eşim evdeydi uyku düzenimiz bozuldu şimdi işe başladı gece uyuyamıuorum hiç gündüz de uyumuyim düzene girsin dedim yok olmuyor olmuyor
F_Nermin Kbracoskun aynen) ben yinede uykusuzum) saat 6-7 gün doğduğunda uyuyorum. 2-3e kadar. Gündüzlerim gece oldu resmen
Sahra1234 Her gece planım saat 4 5 yatağa gir yarın alarm I kurup 10.30 11 de kalkcam:) sabah yine ben amaaan şurda bir kaç ay sonra uyuyamacaksın boşver uyu sonra mutsuzluk sonra gece yine aynı döngü 😂 Bende 19 haftalık :)
Kbracoskun F_Nermin ben bu gün 4 te uyandim sen düşün 🤦 ama sabah 6 uyku saatim.. hala uyanigim… Bazen imdaat diye bağırasim geliyor