Raziye26 38+4 haftalığım dün nişan gelmişti şuanda da suyum geliyor bardaktan boşalır gibi onun dışında çok agrım yok hafif gelip gidiyor ağrının çoğalmasını mı bekleyim hemen gideyim mi
Deletedmom315 Raziye26 üstte kalsın yazayım da bir fikrim de yok 38+0’ız benim kız da iyce toplandı nefes aldırmıyor ve kasığıma sancılar giriyor, allah kolay kurtarsın 💕
Zynpml Raziye26 hastaneye gitseniz iyi olur, suya kaka yapma ihtimalleri oluyor ve buda bebek icin tehlikeli bir durum.
KubrAdemm Su geldikten sonra bebek enfeksiyon kapmaya müsait oluyor direk hastaneye gitmelisin 😕😕 sağlıkla kucağına alırsın inşaAllah
Raziye26 Sagolun kızlar dün gittim doğurdum bugün bebisimle evdeyim Rabbim sizlere de nasip etsin inşallah 😍
Beyza78 Raziye26 inşallah nolur artık Rabbşm bizede nasip eder hiç bir sancı belirti yok 1 2 cm açılmayla hala bekliyorum galiba hiç sancı gelmiycek artık 39+4 oldum
Odncbtl Beyza78 birden geliyo korkmayın 39.5 im bnde Sancı gelmick suni verirlerse diye korkuyodm . gece birden oldu düzene girmesini bekliyom ilk çok hafifti regl gibi Başladı şmdi uyutmuyo her gelişinde Allah yardmcınz olsun
Raziye26 Odncbtl evet normal doğum oldu. Dediginiz gibi ilk hamilelik olunca anlamadım çok sancı daha çok ağır olacak diye bekledim gittiğim de açılma 8cmdi hastaneye
Odncbtl Beyza78 demryin öyle herkesin ayni olmicakki 41 haftalik doğum yapanda var 😊 hayirlisi olsun inşallah hakkinizda
[silindi] Raziye26 ay valla maşallah benim ilki çok zor olmuştu suyum gelir gelmez hastaneye gitmiştim🤦🏻♀️ inşallah ikinci daha rahat olur
Raziye26 [silindi] suyum buraya yazdığım zaman gelmeye başlamıştı 2.30 civarında 6.30da gittim hastaneye çok sancım yok diye