melindam betul2009_ Biz cinsiyeti 13.Haftada Öğrendik Yavaş Yavaş Zıbın Falan Almaya Başladık. 20.Haftadan Sonrada Ne Lazımsa Hepsini Aldık Ben detaylıya Girmeyi Bekledim Bebekte Bir sıkıntı Olursa Korkusundan. Şuan 26+4Olduk Beşik Bebek Arabası Ufak tefek Şeyler Kaldı. Bence Cinsiyetten Sonra Yavaş Yavaş Almak Lazım Masraf Açısından durumuz varsa Bekleyebilirsiniz. Ama Eğer Sıkışacaksanız Yavaş Yavaş Cinsiyetten Sonra başlayın Çünkü Eksikleri Bitmiyor Cidden
ilkbahar betul2009_ ben cinsiyetin belli olması açısından demiştim 🙂 ozaman erkenmiş alışveriş için ama belki de uniseks kıyafetler alcaksınız bilemem 🙂😅 ben 27+6yım bi ara birşeyler aldım heveslenip ama bayadır almıyorum 🤷♀️🙂
betul2009_ ilkbahar ya işte sürekli evde olunca dusunuyorum bakıyorum araştırıyorum alsam mı diyorum. E yani daha genel geçer şeyler alsam mı diye düşünüyorum. Sen neler almıştın ☺️
ilkbahar betul2009_ ben üç beş zıbın aldım bazıları 0-3 bazıları 3-6 aylık .. Kıyafetler de aynı şekilde en çok 6ay a kadar.. 3 tane hastane çıkışı aldım 🤔 taşınabilir beşik aldım alt açma bezi banyo havlusu yıkama küveti felan aldım 🤔 bi de müslin bezleri battaniye 😵 bu arada 27+6yız hepsini detaylıdan sonra aldım, gerçi 30 haftaya kadar birşey almayı düşünmüyordum ama bi anki ruh halimle almış bulundum 🤪😁
Deletedmom138 ben 4 haftalıkken kendime hamile taytları, hamilelik için ayakkabı, yeni büyük sütyenler ve geniş iç çamaşırları almaya başladım. O haftalarda bebek için bişey almadım 🤭
betul2009_ ilkbahar önceden almak daha iyi olur tabi ben bile şimdiden stres oluyorum ☺️teşekkür ederim cnm paylaştığın için
betul2009_ melindam ben de unisex bı şeyler şimdiden bakıyorum. Ama böyle yardım olmak çok iyi oluyor teşekkür ederim 🥰
betul2009_ melindam ben de unisex bı şeyler şimdiden bakıyorum. Ama böyle yardım olmak çok iyi oluyor teşekkür ederim 🥰
annee27 Zibiarini alabilirsin agiz mendillerini orta karar battaniyeler alabilirsin mint yesili sari renkte fln ben oyle yapmistm. Hatta 2 de orgu battaniye yapmistk annemle biri sari yesil beyaz karisik digeri mint yesili pelus battaniyesini muslin battaniyelerini almistm bitane sari 5 li hastane cikisi almistim sallanan ana kucagi almistm karisik renklerde uyguna denk gelmisti cok ciciydi 😊 reflu yatagi aldm zaten beyaz renk oluyor diye baby nest almistim bebek mavisi kizda kullanir erkekte diye. Sari bebek mavisi krem rengi sut kahve tonlarinda ceket ve kapsonlularim hazirdi cok sabirsiz biriyimdir sonra cinsiyete gore de biberon emzik hali fln aldm bi orgu batyaniye kundak battaniye daha yaptrdm en azindan cogu yukum aradan kalkti bi kiyafetleri kaldi cogu seyini onceden halletmistm ben 😂😂😂
betul2009_ annee27 ah cnm sen de benim gibisin demekki ben de aşırı pinpirikli ve stresliyim. Daha önce bir düşük yaptım. Tabi bu ihtimali aklımda bulundurup şu anda bı şey almıyorum ama hep de bakıyorum bı şeyler. Önceden alıp kafam rahatlasın istiyorum aslında. Bebek arabası ve beşik konusunda hiç bir fikrim yok sen aldın mı onlari
annee27 betul2009_ ben bi kucuk besik aldim anne yani gbi kullanmal icin odasi bebek arabasi duruyor onuda kraft sky veya ego dusunuyorm bnmde ilk bebegim öldu 16 haftalikken ama yinede duramadim. Aldim ailemde durmadi kayivalidem de durmadi bi tek esim ilk olaydan dolayi temkinliydi kiziyodu hep alma son aya kadar ddi hep aldm sonra oda alisti bakti ben duramiyorm oda kiyamadi ses etmedi sonrasinda 😊