Arzuarzu 34+5 haftalığım saat bir buçukta kasıklarımdaki sancıyla uyandım hala geçmedi ara ara belime ve bacaklarıma vuruyor karnım kasılıyor yürüdükçe daha çok oluyor , lavaboya da çıktım neden olabilir bu bilgisi olan yazabilir mi yada nasıl geçer
Edahmet29 Arzuarzu bende 30 haftaligim karın ağrısı mide ağrısı var çok kötü ayaklarıma hafif vuruyor bende çok korkuyorum erken doğum yapmaktan Allah’ım korusun ya bebişlerimizi🤲😞🌼
MerveSimsek_ Ben 33 haftaligim belim cok agriyor. Ben hep duşa giriyorum mayişmak icin baya iyi geliyor 😅
Arzuarzu MerveSimsek_ duş aldım hafif hafif devam ediyor geçer herhalde🤦🏻♀️ İnsan bilmeyince tedirgin oluyor
Arzuarzu Hala geçmedi , 3 dakikada bir karnım kasılıyor yok mu bilgisi olan doğum sancısı değildir dimi çok endişeleniyorum daha çok küçük🥺🥺🥺
Mekamu Arzuarzu 3 dakikada bir düzenliyse acil hastaneye gidin. Yalancı sancı bu şekilde düzenli olmuyor.
Arzuarzu Kızlar bana çok dua edin dün gece çok sancılandım hastaneye geldim şimdi nst de de sancı çıktı bir cm açıklık var yatışım yapılcak dua edin nolur ilerlemesin🥺
MerveSimsek_ Canim hala gecmediyse git bi görün nolur nolmaz hani burda biz ne desek fayda etmez doktor degiliz çünkü .. evde yapabilecegin herseyi denemişsin zaten
Humi Arzuarzu evdemi cekseniz acaba sancilarinizi? 1 cm cok az cunku. Nacizane onerim yatakta yatmayin yuruyun hareket edin ve bol bol ilik duslar alinki acikmaya yardimci olsun
MerveSimsek_ Arzuarzu cok iyi yapmissin canim gitmekle. Sikinti yapma ama cok küçük daha diye bebeğin simdiye kadar cok iyi gelişimde 😍 içini ferah tut daha da erken doğum yapanlar var. Rabbim.sag saglim kucagina almayi nasip eylesin 🥰😍
Arzuarzu Darkgod inan bende anlamadım dün gündüz kendimi yormadım yemek bile yapmadım gece bir buçukta sancıya uyandım sadece bir saat uyuyabildim sabah 8de hastanedeydim nstde 100ü gördük , açılmada bir cm di kafası bayağı aşağıda dedi doktorum ciğer geliştirici iğne vuruldum serum takıldı daha iyiyim şuan inşallah biraz daha bekler🥺
Yldrmbytkn Humi post sahibinin bebeği daha çok küçük şuan doğumu durdurmaları gerekiyor yalnız? Sizin verdiğiniz öneri bu hafta için pek iyi bi öneri değil bence.
Darkgod Arzuarzu yürüyünce vajina ağrısı bende de oluyor bacaklarımi açamıyorum üç gündür çocuk kasılıyor 🙄 35+4 bizde