Selimem 29 oldum çok şükür çatlamış göbeğimin altı kırmızı kırmızı az az , bio oil kullanıyordum bir de yine de çok değil ama büyürse görünce bir şok oldum bune diyorum ilk gebeliğim 😅 sizde çatladınız mı 💐
Mothersone Selimem bende 31 haftalığım 2 gün önce farkettim dediğin gibi karnımın altında bi kaç tane oluşmuş kırmızı kırmızı 🤭 badem yağı sebamed bebe yağı ve vazalin kullanıyorum demekki bi halta yaradığı yok 🤗 sağlık olsun.
_9297_ Selimem bende 29 haftaligim mustela kullanıyorum ama duştan dusa aklıma gelirse falan maşallah çok şükür şimdilik birseyim yok inşallah da olmaz 🤗😌
Kocaeli41 Selimem ben 35+4deyim canım çatır çatır çatladım harita gibiyim hergün biraz daha çatlıyorum elden birsey gelmiyor malesef 🤷🏻♀️ o kremlerin yağlarında bir faydası yok malesef olacaggı varsa çatlıyprsunuz kızlar bilginiz olsun
Crn91 Selimem gittikçe yukarılara doğru artıyor canım söyleyeyim. Ben Hindistan cevizi yağı kullandım kremler losyonlar falan bir de bio oil Bunların faydasını görmedim keşke zeytinyağı kullansaydım veya Aktarlar karışım yapıyormuş onları deneseydim en azından elimden geleni yaptım derdim 😂gerçi yaptım da ama yapı meselesi olabilir ablam hiç bir şey sürmedi doğru dürüst hiç çatlamadı
Selimem Mothersone Aynen canım sağlık olsun ben ilk başta anlamadım dedim ki sivilcedir göbeğimden de tam net göremedim aynanın karşısına bir geçtim baktım ki bu çatlak kabullenemedim ilk gebelik olunca olsun sağlıklı hayırlı da olsunlar da ne yapalım ama yinede kullanmalıyız kremleri diye düşünüyorum kimisi de hi çatlamıyor nasıl oluyor anlamıyorum
Gulce1 _9297_ ben de mustela kullanıyorum aynı tarif ettiğin gibi kullandım. Banyodan banyoya ama çatladım. 38.haftadayım şimdi. Çatlamaktan arkadaşım sabah akşam sürmüş çatlamamış. Sen de öyle yap istersen. Benden geçti artık
_9297_ Selimem canım bnce yapıla alakalı iç karın genisli ile fln cnku hergun düzenli neler kullandım ama yine çatlasın diyeni gördüm 🙄
Selimem Kocaeli41 Ay canım gece gece güldürdün beni çatır çatır çatladım dedin ya demekki benim geleceğim de öyle olacak
Selimem Crn91 alla nasıl çatlamadı :) hayret ablanın. :) maşallah birde kesin yukarlara doğru çatlar diyordum demek öyle de oluyor 😳
Gamzenur60 Selimem 37+1 çatlamadım daha allaha şükür hiç bisey de kullanmadım canım 😊 ikinci gebeliğim ilk gebeligimde sadece basen kalça ve göğüste catlagim olmuştu biraz biraz karnimda yine olmamıştı bunda da olmadi ama korku var yine sona doğru belki çatlar falan diye bakalım 😊
Ipeku Selimem ben 25 haftaligim gobegmde vs yok bsey ama goguslerm asiri kucuktu hatta dumduzdu onlar buyudu ve farkettimki bi kac yerde jizariklar olmus catlamis 😔😂
semdem1 Selimem bende 29. Haftamda çatladımm 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Lierac kullanıyordum küçük küçük çatlaklarım var 😿
Deletedmom262 Selimem ilk gebeligimde olmamıştı sanirim bunda da catlamiycam. Badem yagi sürüyorum duzenli olmasada. Yapisal bi sey bu catlamak bence. Saglikla gelsin bebisler
Gulanelis Azimegurs demek vücudun yatkınmış canm daha küçük yani bu haftada çatlaması yatkınlığı gösterir