Gulcan44 Kızlaar bugün sağlık ocağındaki hemşire aradı ve tetenoz aşımın geldiğini ve yapmak zorunda olduklarını söyledi 23.haftam ve korona yüzünde hiç gitmek istemiyorum. Ama hemşireye sorduğumda tek tek hastaları sağlık ocağına alıyoruz korkacak birşeyin olmadığını maskemi takıp gelmemi söyledi büyük ihtimal gidicem. Tetenoz oluncada ateş çıkıyormuş doğrumu?? Birazda ondan korkuyorum siz neler yaşadınız tetenoz aşısından sonra ??
DilekBodurr Gulcan44 Benim 2. Sinde de ateşim çıkmadı. İkincide Kolum ağrıdı biraz o kadar 😊 ama bünyeden bünyeye değişebilir tabi
Buskprl Gulcan44 2 dozunu da oldum, burada abarttıkları gibi kolunda uyuşukluk, şişme yada ateş hiçbirşey olmadı korkma. Yani en azından bana olmadı. Sadece üzerine yatmamaya çalış, Acı eşiğin ne kadar bilmiyorum ama çok kasma kendini bence:)
Nur_nur06 Gulcan44 bende dün sabah oldum bu gece de hala kolum ağrıyor baya uyusuk halde ama ateş vs olmadı
Haticebulent Gulcan44 hic korkma canim ateş filan çıkmıyo 2 asimi da oldum 3.asiyi da bebiş 3 aylıkken beraber olcakmisiz.
Gozdeozn Ben de 2 gun once ilk dozu oldum gece kolum ağrımaya basladı ama oyle dayanılmıcak ağrı degil hareket ettrince ve ustune yatınca tutulmuş gibi ağrı yapıyor yani. Bugun anca gecti ateş vs olmadı :)
Nur5516 Biyerde okumuştum bide vurunduktn sonra pamuğa bol kolomya döküp bastırın şişme veya ağrı olmuyormuş denemek lazım🥰
Buskprl Nur5516 yok canım normal aşı iğnesi öyle filmlerde gösterdikleri gibi kocaman tetanoz iğnesi değil korkma:)
Betim Nur5516 yok kan alırkenki iğnelere benziyor.. ince uçlu . Benim çok ağrıdı kolum 3 gün sonra geçti .. ne ateş oldu ne ishal vs.. ama ağrı yapıyor kullanmadığın koluna yapıyor zaten 🤗sol yanım tutmadı 3 gün ☺️😂😬🤣
Betim Gulcan44 tabiki gidiyorum her ay troit kontrolüm var .. şeker testi yapılacak Mayıs da tekrar gidicem
Gulcan44 Betim ben koronadan dolayı korkuyorum valla herkes o kadar çok şey söylediki hiç gitmek istemiyorum ama bir yandanda çok merak ediyorum bebişim 😔
busrasahinn Gulcan44 ateş değil de ağrı çok oldu bende pazartesi vuruldum hălă ağrıyo aynen dedikleri gibi sağlık ocağına 1 kisi 1 kisi aliyolar içeri istanbulda yaşıyorum bende
MinikTavsanim Gulcan44 ya ben 23 haftalıgım sağlık ocağındakiler iki hafta ömce aradi iptal etti daha hic vurulmadım bi tane bile zamanımda geçiyor napacam bilmiyorum senin ilk mi
Gulcan44 MinikTavsanim evet benimki ilk valla ben vurmak istemiyordum ama hemşire vurmak zorundayız deyince mecbur gidicem yarın
Mery_ MinikTavsanim bende 25. Haftadayım ama olmadım beni sağlık ocağından arayıp bilgilendirmediler de ilk gebeliğim bu aşıyı olmak zorunda mıyız ve Olursamda kaç doz olmam gerek 😓
AzraSk Gulcan44 niye zorunda ? Bana doktorum evde doğum yapmayacaksan tetanoz vurulmanın bir mantıgı yok demişti.. hele bu sürecte hic gerek yok
AysunFatih Gulcan44 Canım öyle aşırı yüksek ateş değil böyle kulaklarımda yanma hissettim biraz darlanıyor gibi oldum . Elimi yüzümü yıkadım parol içebilirsin demişti içtim bi tane hemen rahatladım öyle abartılacak korkulacak bi ateş hali değil yani korkma
Nur5516 Betim öyle tâbi ama aşırı korkuyorum daha nice iğneler kanlar vericm napcm bilmiyorum Allah yardımcim olsun 🙈