FuatTataroglu Hazalk92 sende bence yanls anlama beni ama esini uyar seni ezdirmesin sen onun cocugunu tasiyosun seni el ustunde tutsun biraz annesine hayr demesini bilsin
Sedefali FuatTataroglu hem de nasıl anlıyorum 😀sabah 9 da kapıda bir şey mi oldu diye bakmaya geldim diyor 😆 ne olacak yani uyuyorum
FuatTataroglu Sedefali ayy o bendede var aksam biyere cikiyo balkonun altinda sesleniyo napiyosun diye🤣🤣gelme diyemiyosun ki ordan hop eve 🤗🤗disardan yiyecek alir bana gelir hadi cay yap yiyelim diye iki adim otede evin var evinde yesene 🤗🤗
FuatTataroglu Sedefali nankorluk olmuyo dimi bizim yaptgmz ben burdan neler okudum varya agzm acik kaldi😮😮
Hazalk92 Kaynanalar gezmiş görmüş yılların tecrubesi , laf etse kayit edecem !!! Hareket yapiyor , pislik kadin kocasi eve gelmez , kocasi yüzüne bakmiyor anca napıyorsun bizimle ugrasiyor !!’
FuatTataroglu Hazalk92 yazik o zaman sana ne diyim arkadasm yaslarmzda ayni insallah bian once ayri eve cikarsinda senin duzenin evin olmus olur❤
FuatTataroglu Sedefali orasida dgru istedkleri zaman cok guzel bencil oluyolar mesela benim kayinvalidemle gorumcem hic daha hamilelikten sonra bana evimle ilgili yardim edelim biraz ihtycn varmi diye sormadilar bile oysa ben cok yeni hamile oldugum halde en zor zamanlarimi yasiyrm😏😏
Sedefali FuatTataroglu valla bilemedim bu kaynanaları ileride biz de olucaz ama nasıl olucaz hiç bilmiyorum 😆
Kurtum Sedefali bu sözü ben de söylerim. Kaynana isterse melek olsun bir eve girdimi muhakkak sıkıntılar başlar ☺ Ben bu şekilde söylüyorum ama düşüncelerimiz aynıymış
Sedefali Kurtum oğlunu kıskanmalar övmeler falan yani tamam iyisin hoşsun da niye kendini soğutmaya çalışıyorsun oğlun senin oğlun tamam sen doğurdun ama ben evlendim 😆
Kurtum Sedefali aynen canım benim ☺ Ondan ziyade mesela benim kayınvalidem çok çok şükür beni çok sahiplenir kızım kızım diye peşimde dolanır Allah razı olsun ondan. Benim annem yok hiç yokluğunu aratmadı kayınvalidem hatta ben anne diyorum normalde hiç arkasındam bile kayınvalidem demem. Her neyse biz ayrı oturuyoruz ama beraber oturursak ki hiç istemem Allah korusun. Diyorum ki eşime annem çok titiz diyorum ben de yemek yapmayı falan severim ama temizliği mecburiyetten yaparım herkes gibi seve seve yapmam ama kayınvalidem 5 dk oturmaz hiç değilse diyorum bundan çıkar tartışma ben derim ki annecim otur yapma o der ki yapmadan rahat edemem kocam der ki neden anneme iş yaptırıyosun kalk sen yap 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Al başına belayı. Bide kayınvalidem çok alıngan ben onu kırmamak için yanlış gördüğüm şeyleri söylemem falan o zaman ben hasta olurum söylersem o çok üzülür. Hadi hepsini geçtim büyüklerin yanında çocuk yetiştirmek çok zor ben bi kural koyarım babaanne dede izin verir yap çocuğum yap kuzum ben alırım kuzum ben götürürüm kuzum o zaman çocuk anne babayı saymıyo daha çok babaanne dedeyi sayıyo seviyo bu da hiç güzel bişey değil. Biraz destan oldu hakkını helal et 😁😁😁💋💋
Sedefali Kurtum canım yapma derler dinlen birini görünce hiç yardım etmiyor en iyi kaynana uzak olan kaynana ama maaalesef aynı binadayız 😀helal olsun gelinlerin ortak derdi 🤗
cemileanlar FuatTataroglu hoşlarina gidiyor valla benim gözümün önünde oğluna boşanma Suriyeli çok diyen bir baba.! Allah benim ve çocuklarımin hakkini alsın insallah😬🙇
FuatTataroglu cemileanlar yok artk ya o nasl bi baba nasl rahat edebiliyoki ici 😡sizin gibi sabirli gelinleri gorunce sasip kaliyorum ben bu kadarina gelemem mesela