UmayDuruMom Kızlar bebişlerinize neler aldınız biz daha 13 haftalığız çok sabırsızlanıyoruz ama daha çok erken hangi sitelerden alışveriş yapıyorsunuz 😊
Leyla47 UmayDuruMom 20 haftalık oldumm ben de alışveriş yapcam nerden yapcm bilmiyrm e bebekte kapandi sansa bakalım artk
Manyakcadl UmayDuruMom ben chakra dan aldim herseylerincok kaliteli ve su anda da indirim var.. kargodan gelmedikleri icin foto koyamıyorm
UmayDuruMom Leyla47 e bebek açık baby çapa en ucuz bebek felan çok güzel ve kaliteli bakabilirsin canım
Zynpctn 28 haftaligim park yatak,ana kucagi,reflu yatağı mama sandalyesi biberon emzik iki takım hastane cikisi aldım şuan için.bir iki parça internetten kıyafet aldım En Ucuz bebek market fiyatlari çok uygun kapıda ödemesi var
UmayDuruMom Sibelgokhan ya çok güzeller rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin kıyafet alişverişini genel olarak nereden yaptınız ve bebek arabanızı ne kadara aldınız merak ettim 😊😘
Sibelgokhan UmayDuruMom trendyoldan 1090 liraya aldım canım .disarida ayni markayi sordum 1600 lira dediler baktik trendyolda indirimde hemen aliverdik.alışverişi de genel.olarak civil lc wakiki bebeciburda minicity ebebek karışık canim