Iclalgoleli Kızlar temizlik dediğim sadece camlar için şuan birini almam eve doğru olur mu korkuyorum biraz virüsten dolayı 🤔🤔
Fatma2323 Iclalgoleli Ben annemleri bile eve alamıyorum başkasını hayatta almam. Bilemezsin beklesin biraz
ilkbahar Iclalgoleli sadece cam içinse gerek yok bence 🤪 hem camları da moopun varsa yeni bi başlık tak kremsiz bebek şampuanı ile su hazırla öyle sil gayet güzel ve kolay oluyo 😃
Iclalgoleli Fatma2323 doğru söylüyorsun işte çok kararsız kaldım bi de annemlerden uzağım istesemde alamam onları şehir dışındalar ne yapacağımı bilemedim 🤷🏼♀️
Deletedmom137 Iclalgoleli bende eşimle hergün bitane cam silicem artık bide ev dubleks çıldırasım gelıyo😂
Papatyakalplikadin Deletedmom137 senin dublexmiş yine bacım şükret bence benim triplex 😁😁 evde 3 tane wc banyo var, cambalkonlar öyle 😔 mecbur alıcam temizliğe birini de yağmurların bitmesini bekliyorum
Iclalgoleli glsahbaydemir kıyamıyorum ona aslında silerim ben diyor hiç kaçmaz işten ama çalışıyor o ☺️
Asaltntyr Iclalgoleli ben maalesef alamadım kimseyi hatta halıları bile vermedim korkumdan. Her şeyi eşimle birlikte hallettik. Bi günde bitmedi tabi dinlene dinlene yaptık camları da sildik birlikte
Iclalgoleli Asaltntyr 30haftalık olcam nerdeyse yani cam silmeye cesaret edememde artık benimde eşim yapacak napalım
glraysun Benim evime yıllardır yardıma gelen ablamızla hem kendi sağlığı hem de bizim sağlığımız için bir süre gelmemesini kararlaştırdık. Bırak cam lekeli kalsın ama sağlığımıza bisey olmasın düşüncesindeyim ben
Iclalgoleli glraysun öyle olcak artık canım Ramazan’da geliyor diye şey yaptım ama vazgeçtim yorumlardan sonra 🤣
Semella Ben doğuma yakın mayıs basında tüm gün alacağım maalesef yapılacak çok iş var eşimle yapsam da bitmez. Kadına da maske falan taktırırım. Öyle yapar.
Iclalgoleli Semella doğuma kadar virüs bitmezse o zaman ben de alırım zaten canım benim Haziran sonu ya da Temmuz başı
Deletedmom138 Iclalgoleli benim aldığım tüm yardımcılar korona sebebiyle artık gelmiyor, bende korktum açıkçası annemle eşimle halletmeye çalışıyoruz bakalım
Mervelifsu Iclalgoleli ben de bu ay almadım korktum bi şey olur diye.oda oda yapıyorum canım halıları da korkudan veremedim 🙄
Ylzmeric Canım benim eşim sildi camları genel temizliği birlikte yaptık. Sende eşine yaptirabilirsin. 38 hastalığım bende. Zaten ne gelen olcak ne giden .d cokta onemli degil de icimiz rahat etsin
Zlhb Iclalgoleli bence camlar pis kalsın boşver 😀 ben almıyorum bu süreçte yardımcı almayıda düşünmüyorum
Seva__sevaaaa Iclalgoleli bana haftada 1 geliyodu ama virüsü duyduğumdan sonra asla almıyorum kendim yapıyorum camlarda öyle kaldı 1 aydır. Bence almayın
Iclalgoleli Seva__sevaaaa almicam zaten kararsızdım akıl almak için yazdım ama almamam hayırlı olacak 🤣
ozlemoz13 Iclalgoleli bende alıcam yapamam diyordum ama almadım, açıkçası böyle bir riski göze alamam. Doğumun mayısta eşimle yavaş yavaş başladık ufak ufak yapıyoruz mecburen 🤷♀️
Iclalgoleli ozlemoz13 kolay gelsin canım benim artık doğuma Allah Kerim Haziran sonu ya da Temmuz başı zaten o zamana tekrar düşünürüm şu virüs geçerde inşallah
Sedos2020 Iclalgoleli vallahi ben korktum almadım kendim yapıyorum yavaş yavaş doğuma hazırlık temizliği +ramazan temizliği ikisi birden çıkacak aradan
Gamzebasaran Iclalgoleli eşime sildirdim. Şu dönemde çok riskli tanıdık birinin bile gelmesi riskli iken birde yabancı birinin gelmesi dahada riskli. Esinizde yapmıyorsa pis kalsın. Zaten şu süreçte kimse gelmicek yani gelmemesi lazım bebek ziyaretine
Iclalgoleli Gamzebasaran bebeğe daha var zaten de Ramazan için istedim içim rahat etsin diye ama vazgeçtim eşim yaparda hem kıyamıyorum hem de ben çok korkuyorum düşer falan diye onun için istedim birini ama evet eve eşimden başka giren çıkan tek bir insan olmuyor şimdi tehlikeye atmayım durduk yere kendimizi