busra9436 Kızlar merhaba 26. Haftadayim d vitamini ve regenesis kullanıyorum demir ve kan ilacıda kullanmalı mıyım siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz 🤔🤔
Fatma2323 busra9436 doktorun hangisini uygun görüyorsa onu kullan canım ben 5-6 tane ilaç kullanıyorum vitamin , kalsiyum , magnezyum, demir vs vs
Hashasim2020 Decavit devit3 vegaferon kullanıyorum canım 13 haftalığım ama söylicem doktora decaviti yutamıtoeum ya kocaman başka ilaç yazsın
busra9436 Hashasim2020 bnde decavit kullanıyordum balık yiyemedigim için doktor regenesis verdi OMEGA takviyeli
busra9436 Doktora gidemiyoruz ki virüs yüzünden 28. Haftada gitmeyi düşünüyorum nasıl bı döneme denk geldik 🤦
CananAkdag busra9436 her ay gitmen lazım aylık çağırıyor zaten doktor belli haftaya kadar virüs var diye gitmemezlik olmaz önlem al git
CananAkdag busra9436 12 haftadan sonra düşüyor ister istemez kan değeri doğuma kadar kullanılması gerek aldığımız besinler yetersiz kalıyor karşışamıyor
Yasemin00 busra9436 Kan hapı fero sonal vitaminde kalsuyum ,magnezyum a başaldım Decevit bıraktırdı Dr um kilo aldırdıgı için