Vrlcsule98 bayramda dogum yaparım gibi korkuları olan varmı yanlız olmadıgımı merak ediyorum dusunmekten kafayı yıcem vurıs sebebıyle annem de gelemıyor yanımda eltim olcak mecburen
CananAkdag Vrlcsule98 Erken doğum riskin yoksa bayramda doğurmazsın herhalde çünkü ben 32 haftalığım doğum normal şartlarda uygulamaya göre yani 12 haziran sezeryan olursam gene haziran başı falan oluyor
Snmdnz Vrlcsule98 normal dogum olsaydi eger bayramin 1.gunune denk geliyordu benm ama sezeryan olucagim icin mayis basi ortasi gibi olcak insaallah☺
Haticebasyol43 Vrlcsule98 bende 31+4um sezeryan olucam kizim olucak bende virusten korkuyorum allahim hepimizinkini sag salim kucagimiza almayi nasip etsin insallah 🤲
Tugbacolak Sükret eltın var bnde oda yok☺️ Hatta bazı hastanelerın refaketcı bıle kabul etmedıgını duyuyorum endıse ıcındeyım bende
Vrlcsule98 Htcavsar94 belli degl daha ama ilk gebelik oldugu icin önce normale zorlatıyolar dıye duymustum
Htcavsar94 Öyle mi hayırlısı ile kucağınıza alırsınız inşsllah benimde ilk gebeliğim uygulamaya göre 23 haziranı gösteriyor