Zeyneptoprak Meloss45 1 ayda 4 hafta varsa 3 ay 1 haftalık oluyosun canım ben öyle hesaplarım hep hamilelik 9 fiyil 10 ay olarak hesaplanır bu arada
CananAkdag Meloss45 Canım 13. Haftada 3 aya dahil oluyor henüz hala 3 aylıksın 4. Ayına gitmene daha var ben 32 haftalık oldum hala bazen şaşırıyorum ben şimdi kaçıncı aydayım acaba diye 😅
Meloss45 Zeyneptoprak @Melikerem_17 @Abcde12_ evet anladım şuan 3 ayı doldurduk 4ün içinde oluyoruz diye biliyorum ama?
Tugbacolak Zeyneptoprak bır ayda dort hafta var dıye hesaplanmıyor canım 4 hafta 28 gun yapar her ayda ıkı gun gerı dusuyor ☺️
Gulanelis Zeyneptoprak canm 1 ayda 4 hafta + 2 yada 3 gün oluyor ya ondan dolayı ya 30 ya 31 olarak hesaplamamız gerekiyor yani mesela 10 haftalığı 2.5 aylık sananlar öyle değil işte
Zynq Meloss45 canım hamilelikte hafta ve ay hesaplaması farklı oluyor.. 4 hafta x 7 gün = 28 gün oluyor ama aylar 30 veya 31 çekiyor. Mesela 13 haftalık hamilelik 91 gün eder. Yani 3 ay 1 günlük hamile oluyorsun 🤗
Meloss45 Gl1456 sizin gibiler mümkünse yorum yapmasın ya. Bakın herkes 3 diye biliyor fakat 1 hafta sonra 4 de olucaz https://imgyukle.com/i/Qp8FMt bunu sende bilmiyordun bir de diyorsun ki bunud aha bilemiyorsan diye 😂 komiksin komik
Meloss45 CananAkdag ee yani insanlar şaşırabiliyor bilemiyebiliyor :)) bazı insanlar kendilerini herşeyi biliyorum sanıyor fakat hiç bir şeyden çaktıkları yok buraya sadece bilgiçlik yapmaya geliyorlar:)
Melikerem_17 CananAkdag şimdi 10 haftalığım ben 3 aylık mı oluyor ben soranlara 2 buçuk aylık diyorum 😂😂
Gl1456 Meloss45 Meloss45 Aahhh tatlım araştırmayı çok seven bir anne adayı olduğum için çok fazlasını biliyorum. Sana da tavsiye ederim. Bir çocuk yetiştireceksin kolay değil😉
Deletedmom137 Meloss45 kuzum nete gebelik haftası yaz tablo olarak çıkıyor kafa karısıklığı yasamassın