Rumeysaaa Kızlar Tüp bebek ile gebeyim yarın ilk defa keseyi görmeye gidicez ama üstten görünmezse vajınal muayne yaptırmak ne kadar dogru cok korkuyorm cok zorluklarla elde ettm bebegımı😞
minikinannesi_ Rumeysaaa Benim arkadaşım da tüp bebekle hamile kaldı ve alttan bakmislardi ilk zamanlarinda. Onda sıkıntı olmadı 2 ay önce kucağına aldı şükür ama herkesin aynı olacak diye bir şey yok doktorun gerek duymadığı sürece yapmaz bence şimdiden strese sokma kendini
ipek-smr Rumeysaaa canım vajinal muayenenin bizim tedirgin olduğumuz kadar bi sakıncası yok için rahat olsun
Meltemkd Rumeysaaa Tercih sana kalmış yaptırmak istemiyorsan yaptırmayabilirsin ama alttan muayenenin bebeğe bir zararı olmuyor bende araştırmıştım.. Bizde en başta keseyi alttan muayene ile görebilmiştik şuan 37.haftamızdayız 🙏🏻
Htc2020 Rumeysaaa hayırlı olsun öncelikle 😊 benim ilk haftalarda görünmemişti alttan baktı doktor şuan 39+3 😁 bisey olmadi yani inşallah sizede bisey olmaz içinizi ferah tutun 😊
Rumeysaaa minikinannesi_ dogru soyluyorsunuz bazılarından duydugum altann bakınca düşüyormus kanama oluyormus vs insan korkuyor
eryesil Sıkıntılı bir durum değil ben defalarca oldum. Keyfi muayene etmiyor zaten doktorlarda. Boşuna düşünmeyin.
Fuliaa90 Rumeysaaa bende baktırdım hatta benım ikizdi 2. Kesede kalp atısı varmı dıe bakmıştı zaten riskli olsa doktorlar boyle birsey yapmaz
Busra_Mehmet Rumeysaaa Merhaba ben ilk muayenemi alttan oldum 3 haftalıkken bi problem olmadı ama yinede korkuyorsan biraz daha bekleyebilir sin
Yaman Rumeysaaa ustten gozukebilir alttan bakmayabilir ama bisey olmaz alttsnda baksa bnm 6. Haftada kanamam olmustu mecburen o zaman alttan bakilmisti ama ilk keseyi görmeye gittigimde karından bakıldı idrara sıkışık git sadece