Caner Kizlar ben cok kötüyüm hic birsey yiyemiyorum suyu dahil kusuyorum sizce normal mi edise ediyorum bebegim icin ve karnimda hic bir degisiklik olmadi henüz
Bus_ak18 Caner normal canım benim 6. Haftaba başladı ilaç kullanıyorum. Doktor randevuna gittiğinde ilaç iste mutlaka halsiz düşersin yoksa
Nurcan1710 Caner daha çok erken belli olması için yani kusma ve bişry yiyememende çok normal ilk haftalar ilaç y yani vitamin kullanıyorsan sorun yok
Bus_ak18 Caner prilam kullanıyorum canım çok faydasını gördüm . Faydasını Görmedysen eğer doktoruna sor değiştirir
Caner Bus_ak18 ben sabahlari kotu oluyorum o yuzden sadece sabah iciyorum eger cok kotuysem iki tane iciyorum fazlada icmeye korkuyorum sağlık ocağına gittigimde kusman normal hapi birak dedi ama ben birakmadim birazda olsa faydasi olsugu icin
Bus_ak18 Caner canım bu ilaç gece yatılmadan içiliyor ve 2 tane birden alınıyor. Mutlaka öyle iç çünkü emilimi zor bi ilaçmış ve sabaha kadar anca etki ediyor. Sabaha dinç uyanırsın bak beni dinle😍 çünkü ilacın içinde bile gece yatmadan 2 tane alın diyor
Caner Bus_ak18 peki ben gündüz iki tane ictim gece de iki tane icsem olurmu yoksa yarin akşami başlasam sizin dediğiniz gibi