Hawa4087 hay agzina saglik canim ya beni anlayan biri cikti sonunda ben kimseye kesinlikle yaptirmayin demiyorum herkes yasini basini almis cahil kimse yok herkesin akli kendine sizinle ayni fikirde degilim diye de yanlis dusunuyo olmuyorum herkesin dogrusu kendine isteyen yaptirir istemeyen yaptirmaz arkadasta fikir sormus fikrimi soyledim Demekki kendiside cok onemli bulmuyo ki bu postu acmis onemli bulsa zaten baskalarina sormazdi burda herkes fikrini soylemekte ozgur doktorum ilk basta bana testlerimiz bitti dedi sonra ne olduysa bi suru sey istedi ve benim gittigim hastane ozel tamamen maddiyat daha once yasananlarada sahit oldum renkli ultrason detayli ultrason bunlar hep ayri seyler bunlari bilmeyende cok kisi var Hersey allahtan benim 1.5 yil cocugum olmadi olmasi icinde gozum hic biseyi gormezdi elimden geleni ypardm cok sukur rabbim nasip etti problem para vermemk degil doktorun hic bisey yok deyipte sonradan bi suru sey istemesi yaptirmayipta saglikli dogan bi suru cocuk var allaha inanmayanlarin kendini rahtlatma seklide budur 😉🤲