Esrkcl Sueda29 kız kardeşim beyaz çorap kullanıyordu eldiven niyetine. 6+ aylık çoraplardan kullanmıştı sıkmasın diye
Didialp Sueda29 çorap geçirebilirsin..ama uzmanlar 7 günden sınra ellerini keşfetmeye başladıklarından eldiven takmayın diyor
Snmdnz Sueda29 corap kullan canm eldiven buyuk geliyor demekki yada kendinden eldivenli takimlar var onlardan kullan canm
Sueda29 UraSsmom Didialp kızlar bebeğim çok küçük dün çorap geçirmştm bide baktm ki agzına çorabın tüyü gitmş:(
deletedmom309 Her iki oğlumda da ilk bir haftadan sonra tırnaklarını olabilecek en kısa şekilde dikkatlice kesiyor, eldivenlerini çıkarıyorum 😊 Gelişimleri açısından ellerinin çıplak kalması mühim 👍🏻
Zhrnz Sueda29 ben 2 cocugumdada eldiven kullanmadım bi iki hareket edince çıkarıcı çorap takıyodum onu cikaramiyo
Sueda29 Zhrnz canm çorap dün taktm agznda tüy vardı çorabn:( bebeğm 34 haftalk doğdu küçücük bişey hiçbişey olmuo:(
Zhrnz Sueda29 oyy sevsinler minigi🥰 kendinden eldivenliler var cnm bide onu dene prematureler için çok daha iyi olucaktir 🤗
Sueda29 Zhrnz bide onu deneyeym canm çok saol artk perişan oldm eldivenlerini takmaktan ben takıom oğlum çıkarıo hiç sevmio
ozlemoz13 Sueda29 canım çorap da olmadıysa, sıkmayacak şekilde yarım kundak yapıyor musun bilmiyorum her annenin tercihi farklı ama o durumda zaten kendisine zarar veremez diye düşünüyorum 😳
Sueda29 ozlemoz13 canım kundak yapıorm ama çok bunalıo acaba benmi yapamıorm kundağı acayip daralıo hemen çözüorm ağlıo hep sıkıntıya gelemio hiç
ozlemoz13 Sueda29 sevmiyor olabilir canım, geriye tek çare arkadaşların dediği gibi eldivenli zıbın kalıyor o zaman 🤦♀️
AyaYlmazYldrm Sueda29 canim ben oglumun 3 gunlujkken tirnaklarini kestim ve eldiven kullanmadim doktorlar eldiven kullanmayin diyor kendini arada ciziyor ama inan ki 1 saate geciyor bu bir tercih tabiki bu ogluma hic kullqnmayi dusunmuyorum