ZeynoZeynom Slm kızlar bazı postlarda görüyorum Doğumdan önce covid-19 testi yapılıyormuş felan diye doğru mu acaba yakın zaman da Konya da Doğum yapan arkaşlar var mı ya da Medova hastanesinde Doğum yapan gerçekten yapılıyormu ki 😞
Snmdnz ZeynoZeynom yarin dogum yapcak bi arkadas vardi burda adini hatirlamiyorum ona ve refakatcisina yapilmis canm artik mecburi olmus yapilmasi
Snmdnz ZeynoZeynom nerde oldugunu bilmiyorum canm ama burda cogu kiside okudum testin yapildigini veya yapilcagini bende p.tesi gidicem kontrole gün alicam ozaman ogrencem bende canm her hastane yapiyormu bilmiyorum ama cogu yer yapmaya baslamis canm
ZeynoZeynom Snmdnz bu kötü olmuş ya😞 Allah korusun çıkarsa nolcak bebeğimizden ayrı mı kalcaz😭Sn hangi hastane ye gidiyorsun canım
Busradonmezus ZeynoZeynom neden kötü olmuş olsun ki? Varsa eğer bebekten bir süre ayrı kalmaniz sizin lehinize
Snmdnz ZeynoZeynom o konuda bilgim yok canm ama yapilmasi cok iyi bende duydugumdan beri kotu etkilendm ama sagligimiz icin gerekirse ayri kalicaz canm yapcak birsey yok
ZeynoZeynom Snmdnz orası öyle tabikide canım da nebiliyim bi anda düşününce kötü oluyor insan ama tabi herşeyden önce bebişlerimizin sağlığı hayırlısı ne diyelim 😑
Snmdnz ZeynoZeynom bende oyle canm insan kotu oluyor dusundukce ister istemez ama elimizden gelen tek sey bol dua🙏🙏🙏