Ruveyda_ Dilek00 hayir. Normalde tek tuk iciyodum , hamilelikte tiksindim ,bayilcak gbi oluyorum kokuyo alinca , bidaha hayatimin sonuna kadar icmeyi dusunmuyorum. Kultablasi kokusu gbi geliyor bana icen , sende tiksinme olmadi mi .
Gl1456 Dilek00 hamile olduğumu öğrenince bıraktım. Arada canım çok istiyor içime çekmeden içiyorum. Ona bile vicdan yapıyorum ama
bukleliana Ben de hamileliğimi öğrenene kadar içiyordum da öğrendikten sonra bana da bi tiksinti geldi. Hiç içmiyorum hamileyken. Siz de bebeğimiz ve kendi iyiliğiniz için içmeyin. Söylemek kolay biliyorum ama bırakmayı deneyin.
Smgyy Niye linç girişimiki çoğu % 50 içen içmeyen vardır burası hepimizin tecrübe edeceğimiz yer mesela biri der söyle yaptım iğrendim bıraktım o kişiyide bilgi olur çok yanlış şey bu linçlee herkes burda bayan herkes anne adayı lütfen bu zor günlerde birbirmize destek olalım köstek değil
Minikbiranne15 Canım bende içiyorum 5 buluyor günde napayım olmuyor dayanamıyorum yapamıyorum içiyorum
Ruveyda_ Minikbiranne15 tiksinmek icin bsey yap bence sondurdukten sonra su koy beklesin 1 saat sonra kokla tiksinirsin belki
26_26_26ggg Bende hamile kalmadan önce içiyordum 2-3 tane birden bıraktım ve hamile olduğumu bilmiyordum sanki Allah içime koymuş gibi şuan şükür hiç içmiyorum nerdeyse 1 ay oldu hiç de aramıyorum kokusu bile beni çok rahatsız ediyor
Ruveyda_ Minikbiranne15 internetten de oku bak bakalim daha ogrenc seyler var mi yeter ki tiksin sonrasinda da bebeginin o mis teni her dokundugunda ister istemez kokucak su gbi olcaklar kiyilmaz onlara
Ruveyda_ Minikbiranne15 bide bebek kac aylik 4 5 aylikken hareket etmeye basliyoar onlar nasil iciyo ben sasiriyorum bebek haraket ediyo insan vicdan azabi ceker icinde oynayan bsey var
Dilek00 7 haftalık hamileyim normalde çok ıcerdim ama sımdı içemiyorum fazla 2 3 tane içiyorum ıctıkcede vicdan yapıorum