Ay okudukça içim gitti ya.
Allah nasip ederse pazartesi sabahı da ben kavusucam kızıma içim içime sığmıyor resmen 😍
Ben anne oldum kızlar :))
Canım hayırlı olsun yavrun ❤ Artık bebişler hakkında konuşabiliriz sen biraz daha toparlan 😊
Zeynepkurel canım senin yavrunda hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah 😊
Adıyla anasıyla babasıyla büyüsün kuzummm benim 😇 Nazarlardan saklasin Rabbimm ❣
- Düzenlendi
Bende dün oğluma Emirhan'ıma kavuştum saat:13:09 da şimdi yanımda yatıyor rabbim herkese yaşatsın tarifsiz bi duygu
Aysem050 Gözünüz aydın Rabbim nazarlardan saklasın insallah 😗
TubaKorkmaz Aminn 🙏🏼 Buradan iyi dileklerini iletmeyi unutmamıssın ne tatlısın ❤ Allah analı babalı sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasil etsin inşallahh darısı başımıza 🙏🏼😍😘
Aysem050 hayırlı olsun canım 😊
ceydatoker darısı sizlerin başına
Aysem050 sağol canım bende 13 gün oldum kızımı kucağıma alalı 🤗
TubaKorkmaz Aminnn🙏🏼🙏🏼 Allah analı babalı büyütsün🤗🐣
ceydatoker çok amin
ceydatoker
Gece uykularınız Nasıl
Aysem050 2 saate bir emzirmeye uyum sağladı,emzirme aralarında uyuyor şimdilik,bide rezene içtiğimden beri iyi uyuyor gibi geldi bana.Ama benim açımdan gece 2 saate bir kalkmak çok zor 😩
[bilinmeyen] yattığım yerden yazdım
ceydatoker benimkide öle kalkıyor sağ gögüsümü emiyor ama sola gelince emmiyor nedense
[bilinmeyen] ben suyum geldi hastaneye gidiyoruz yazmıştım 🙈😂
Aysem050 benim ilk günler sağı almıyordu.Sağdık göğsümü,memeyi ağzına verip eşim kenardan kaşıkla süt verdi ağzına oda çektikçe alıştı.Anca açılıyor göğüsler,onlarında çeneleri zayıf olduğu için çekemiyor çok.
ceydatoker şuna cevap vermeyin canım buraya milleti iğnelemeye gelmiş kendisi saraylı sanırım 🙂
TubaKorkmaz maşallah canım Allah analı babalı büyütsün🙏🏻☺