Aslihan2 Arkadaslar bugün doktorum gebe kalabilmem icin duphaston verdi kullanıp hamile kalan var mı ?
Dkk Aslihan2 rahim filminden sonraki ay , femara+çatlatma iğnesi kullandım . İğneddn sonrada duphaston kullandım 33+4 deyiz. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin
Sebi9590 Aslihan2 hamileyken kullandim 5ci haftada kanamam olmusdu o yuzden yazdi.. 16ci haftaya kadar hic kesmeden kullandim
Caltintas Kullandım hamile kaldım ama tek başına Duphaston değil tabi, Klomen+çatlatma iğnesi de kullanmıştım. Duphaston rahmi bebek için hazırlayıp, bebeğin rahme sıkı sıkı tutunmasını sağlıyor. Darısı başına inşallah 😊
Aslihan2 Caltintas insallah ya bana sadece bunu verdi catlatma vs bakmadi sanırım nasil oluyo bilmiyorum 🙄
Deletedmom316 [bilinmeyen] ben dufastonu hem adwt sokturmek icin hem de hamile oldugunda bebegim tutunsun diye kullanmistim yumurta kalitesinide artdiriyor canim ama illa onunla hamile kalan duymadim birde boyle seylerin tutar tutmazi var mesela biri ovulasyon testiyle hamile kaliyor gecen ay ben yaptim ben hamile kalmadim tabi bu ay yine yapicam ama bu birazda nasip kismet isi canim
Deletedmom316 [bilinmeyen] ben dufastonu hem adwt sokturmek icin hem de hamile oldugunda bebegim tutunsun diye kullanmistim yumurta kalitesinide artdiriyor canim ama illa onunla hamile kalan duymadim birde boyle seylerin tutar tutmazi var mesela biri ovulasyon testiyle hamile kaliyor gecen ay ben yaptim ben hamile kalmadim tabi bu ay yine yapicam ama bu birazda nasip kismet isi canim kaderinde varsa yaşarsin
Aslihan2 Deletedmom316 bana adet söktürücü verdi tarlusal onu kullan pesine de bu duphastonu kullan dedi kan idrar hormon hepsine bakti degerlerin normal dedi neden olmuyo bebegim o zaman dedm 3 ay bunu kullan kalmazsan görüşelim dedi 😞 catlatma ignesi vs hic bisey demedi tma ilgilenmedi mi acaba ya vajinal kontrol etti kist göremiyorum falan dedi ama engel olan ney bilmiyorum cok yorucu bir süreç
Caltintas Aslihan2 Doktorun gerekeni yapar içini ferah tut, belki önce biraz böyle dener sonra çatlatma iğnesi verir..
Cilemasna 1.5 yil kullandim pko vardi hamile kalamadim sogan kuru yaptim hamile yaptim bu ilaclar sadece adet duzenliyo hamile kalmaya yardimci oldugunu dusunmuyorum canim
Cilemasna 1.5 yil kullandim pko vardi hamile kalamadim sogan kuru yaptim hamile yaptim bu ilaclar sadece adet duzenliyo hamile kalmaya yardimci oldugunu dusunmuyorum canim
Cilemasna 1.5 yil kullandim hamile kalamadim sogan kuru yaptim hamile kaldim bu tarz ilaclarin hamile adet duzenlemeye yardimci oldugunu dusunuyorum
Cilemasna 1.5 yil kullandim hamile kalamadim sogan kuru yaptim hamile kaldim bu tarz ilaclarin hamile adet duzenlemeye yardimci oldugunu dusunuyorum
Gulceefe-00 Geçen ay bana da doktorum verdi bu ilacı iki adet arası lekelerim oluyordu hem onun için hem de hamile kalırsam bebek kolay tutunsun diye ama ben ilacı kullanırken yine lekelerim olunca doktor ilacı bana biraktirdi. Artık kullanma her ilaç herkese yaramıyor dedi. Bende bıraktım yani kişiden kişiye değişiyor faydası umarım sana faydası olur.