Sbnm06 Açıklanamayan infertilite bizimde. 2 aşılama yaptırdım devlet bir neden yoksa 2 aşılama denemeden tüp bebek onayı vermiyor. Ayrıca 3 sene evlilik şartı da var.
iki kez tüp bebek yaptırdım ilki İst Tıp Fakültesinde ; rapor çıkartıyorsun devlet ödesin diye fakat harici 2500₺ ye yakın embriyo ve işlemler için ödüyorsun. 2000₺ de ilaçlar tutuyor devlet ödediği halde. Sonuç negatif (yumurta toplama tam bir travma acı tavan)
ikincisi Bahçeci Tüp Bebek Merkezi; Devlet ile anlaşması var rapor çıkardım İst Tıp Fakültesinden Raporu alıp merkeze götürdüm 7900₺ tüm işlemler. harici embriyo dondurma ödüyorsun 1700₺ bu bir embriyo için. Devletin ödediği halde ilaçlar 3500₺. Yumurta Toplama işlemi efsane bir şekilde rahat çok kibarlar ağrı sızı hiçbir şey duymadım. Transfer de aynı şekilde ağrım sızım birşeyim olmadı. Embriyologlar çok iyi bilgilendiriyorlar. Ben Cem Çelik Beye gittim kibar ve net biri. Ben pohpohlayan atıp tutan doktor tipi sevmem. Net olacak o da çok net biri. Öyle havadan ihtimal atmaz. Neyse o. Şuan 10 haftalık hamileyim. 😌