Senemgltkn Merhabalar. Bugün bir hamiş arkadaşım uniqon ile ilgili post açmıştı şuanda onu bulamadım silindi sanırım. Yorumlarında başka bir hamiş arkadaşım oradan ürün aldığını ve isim yazan yerin dağıldığını söyledi. Lütfen o arkadaşım bana ulaşabilir mi 🥰
Hirosimo Senemgltkn bende ordan aldım hiç bir problem yok hatta şimdi kızıma pike siparişi verdim. Eşimin kuzeni ilk ordan aldı 6 aylık bebek kıyafet nevresim pike almıştı okadar yıkayama rağmen hiç bişi olmadı valla
bilaloguzunannesi Senemgltkn ürünleri çok güzel hangi derece de yıkamanızı öneriyorlar hatta ben hangi deterjan tavsiye edersiniz diye sordum unibabyi tavsiye ettiler aldıktan sonra yıkayıp ütülerim cok guzel kumaşı felan
Crniknc Senemgltkn bende aldım yıkadım ütüledim hiç bir sıkıntı yaşamadım zaten yıkama talimatı nasıl ütülenmesi gerekiyor falan yazıyo kağıtta ben memnun kaldım açıkcası
Melisabkc Ayy gerçekten mi 😒 benim bugün geldi daha yıkamadım umarım öyle bişey olmaz 😞 yüksek sıcaklıkta mı yıkadı acaba
Senemgltkn Okyanusta_bi_anne Melisabkc benim üründe de bir sorun olmadı uniqon ile görüştüm o arkadaşın iletişime geçmesini rica ettiler Bende o kişiyi arıyorum. Yıkama talimatı ile gönderiyorlar zaten. Ona uyarak yıkamasını yaparsanız bir sorun olmuyor
Okyanusta_bi_anne Bende sipariş verdim ama Henüz gelmedi alan bir çok arkadaşım var aslında . Gerçi ürün faturalı oluyor bi sor istersen sayfaya
Okyanusta_bi_anne Senemgltkn aynen bi de ütü yaparken o desenlere. Isı çok geldiyse eğer ütünün altına yapışmış olabilir
Senemgltkn bilaloguzunannesi evet sıvı deterjanla 30 derecede öneriyorlar. Toz veya granül deterjanlar baskıyı zedeliyorlarmış o yüzden sıvı tavsiye ediyorlar. Uni babynin sıvı deterjanı çok güzel bende tavsiye ederim
NihalBurak bilaloguzunannesi merhaba ben de aldım o siteden hastane çıkışı ama henüz yıkamadım yıkarken yumuşatıcı da koydunuz mu yoksa sadece deterjan ile mi yıkadınız
bilaloguzunannesi Senemgltkn bugün aldık e bebek den oturduğumuz bölgede açıkmış avm de bomboşdu herşey tamam çok şükür
bilaloguzunannesi NihalBurak sadece deterjan aldık bu gün unibaby onunla yıkayacağım insAllah yumuşatıcı önermiyorlar deterjan miss gibi kokuyor
bilaloguzunannesi NihalBurak hayırlı uğurlu olsun inşAllah sağlıkla vaktinde kucağına almayı nasip etsin Rabbim 💞
NihalBurak bilaloguzunannesi amin canım çok teşekkür ederim sende sağsalim alırsın inşallah bebeğini kucağına 🙏💜