Selam sevgili bayanlar.. başlıktan da anlaşılacağı üzere şükürler olsun ki bebeğimi 9 Nisan 2020 saat; 9:55 de epiduralsiz suni sancısız tamamen normal bir şekilde kucağıma aldım🥰 tam 39+6 akşam üzeri normal bir şekilde ağrısız sancısız yemek yaparken lavaboya gittim ve nişanım gelmişti. Napacağımı bilemedim hem çok sevindim hem korktum. Sancım falan hiçbirşeyim yoktu. Duşa girdim saçlarımı yaptım üzerimi giyindim eşimi aradım ve hastaneye gittik. Açılmama baktılar sancı falan yoktu ama 2 cm açıklık var istersen yatış yapalım dediler kabul etmedim eve geldim. Saat gece 10 a doğru yavaştan sancılar gelmeye başladı. 11-12 derken şiddetlenmeye başladı gece 3 e doğru sancıdan ağlamaya başladım belimden giriyordu karnıma doğru baya şiddetlenmişti. Sürekli sümüksü kan geliyordu. Çatı muayenesi yaptığı içinmiş öyle dedi ebe. Gece 4 gibi hastaneye gittik. Tekrar açılmama baktılar nst ye bağladılar sancım vardı ama açılmam yoktu. Yatışımı yaptılar. Sabah 8 de doğumhaneye tekrar muayeneye çağırdılar. Sancılarım çok artmıştı. Diğer yandan korkuyodum bu kadar sancıyı çekipte açılmam olmazsa diye. Virüs yüzünden eşimde yanımda yoktu kayınvalidemle birlikteydik. Sabah oldu muayeneye gittim ve 6 cm açıklık olduğunu söyledi nstye bağladı artık yerimde duramıyordum bağırıyordum ağlıyodum yanımda kimse yoktu doktorlara ebelere yalvarıyodum ne olur alın diye ama çare yok çekecektim😀. En son ebe odasına gittiğimi hatırlıyorum çay içiyorlardı yalvarırım beni sezeryana alın artık diye bağırıyordum 🤭 doktor gelecek sen bekle diye beni geçiştiriyordu o çok korktuğum doğum sandalyesine çıkmak için can atıyordum 🤗 Sonunda ebe geldi hadi gel bi bakalım dedi veee şükürler olsun ki bebek geliyor artık doğuma başlıyoruz dedi😯 tam 15 dakika belki 20 sürdü sürmedi en son Bu bebek kime benziyor saçları altın gibi annesi dediğini hatırlıyorum sonrada evladımın ağlama sesini allahım hem acı çekiyordum hemde gözümü yavrumdan alamıyordum 3 sefer şiddetli ıkındığımı hatırlıyorum sonrası anne olduğum gerçeği❣️ Ebe oğlumu kucağıma verdi küçücüktü korktum ağladım inanamadım benimmi bu bir rüyamı diye değildi rabbime şükürler olsun ki yavrum kollarımın arasındaydı 🥰 bu duygu gerçekten tarifsiz. Rabbim isteyen herkese nasip etsin tattırsın inşallah. Bir gece hastanede kaldım sonra eve geldik. tahminen 3 yada 4 dikişim vardı. Sütüm hemen gelmedi ama sabrettim emzirecektim asla mama vermedim sürekli emzirdim. 4. Günde sütüm geldi ama bebeğim sarılık olmuştu ve yarım kilo vermişti bu arada 3440 kg 50 cm doğdu. Yine vazgeçmedim sürekli emzirdim doktor 2 gün sonra kontrole gel duruma göre kuvöze alırız dedi. Korktum o 2 gün ömrümün belkide en tedirgin günüydü bugün kontrole gittim ve şükürler olsun rabbime ki bebeğimin hem sarılığı geçmişti hemde 300 grama yakın kilo almıştı. Şimdi herşey güzel gidiyor rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah annelere güç kuvvet sabır evlatlara da sağlık sıhhat versin❣️❣️Benim hikayemde bu umarım beğenirsiniz 💋🙏❣️