Aliss_36 bezle yer silmek, squat, merdiven inip çıkmak, hurma yemek, meyve suyu içip kendini kusturmak 🤪 tecrübe değil burda gördüklerim 😵🤪

Perine masajı diyorlardı araştırabilirsiniz acılmaya yardımcı oluyormuş

Aliss_36 bunu ben 2 sene öncede burada yazmıştım o dönemdeki hamileler için şimdi de yazıyorum uygulayanlar çok faydasını gördü bende dahil😁 1 hafta içinde doğum yaptım doğumu yakın olmayanlar yapmasın bence. süt ve hurmayı pişirip yiyeceksiniz Kızlar aklınızda olsun açılma ve hızlı doğuma çok iyi👍🏻

Evin icinde sürekli yavas yavasss yürüyüs yapıp, yere çömelip kalkmak.. Merdiven çıkıp inmek.. Tabi hızlı degil.. cok dikkatli bi sekilde ve sakince..

Ezoczr

Aliss_36 ben ne bileyim 🤷‍♀️ burda gördüm ama işe yarıyomuş baya açılması olmuş yazanın 😵😂

Bende papatya cayı ile acve hurması tüketmeye basladım. Birde yürüyorum inşallah faydasını görürüm💁🏼‍♀️

[bilinmeyen] tam aksine hurma tatlı olduğu için tadı güzel oluyor 3-4 adet yetiyor canım

[bilinmeyen] kaç tane hurma ne kadar süt biraz detaylı olarak yazarmısınız

[bilinmeyen] 🤔🤔meyve suyu içip kusmak hiç duymadım bence yapmamak lazım.