biiiidamla AyeglKrkKaragzel bende bu ürünü almayı düşünüyorum YouTube dan videolarına baktım sanırım çoğu kişi memnun
Aysealty AyeglKrkKaragzel abimler yigenim için almıslardı içinde durmuyodu😅yatırdıkları gibi aglamaya baslıyordu bikaç kişiden daha duydum bu şekilde pahalıda bişey etrafınızda kullanan varsa bence deneyin bi sonra alın bende abimlerden isticem bi bakalım bizimkisi durcak mı☺
DLiviyaEsor AyeglKrkKaragzel bn joie serina otomatik sallanan ana kucagi almistim 900 tlye ama bebegim begenmedi istemiyo 4 moms buraz pahli almadan once cevrenizde birinde varsa bi bebegi yatirin bakin severmi sevmezmi bosuna okadar paranizi vermeyin bebek severse parasi onemli deglde sevmezse bos bos evde durucak
Alpella AyeglKrkKaragzel elektrikli değil ama sağa sola sallanma özelliği var. En önemlisi 60 kg kadar taşıyabiliyor. 4 moms 9 kiloya kadar. Kullanışlı olduğunu düşünmüyorum o bakımdan.
Kubraislekyay Aysealty evet benimde instagramda takip ettiğim biri almıştı bebeği sevmemişti hamak türü beşik oluyor e bebekte onu almış çocuğu onu seviyor bence denemek gerek ucuz bişey değil çünkü
Sanemiko Biz aldık, bakalım duracak mı 🤗 Ama kullanan çok insan var ve çok memnun arkadaşlarım var. Bebeğe de bağlı sanırım. 🙏 Eve gelir gelmez başlayın dıyorlar sonra alışamıyorlarmış.