mlsmrtgl Kürtaj olalı bir ay oldu hala regl olmadım . Arada regl olacakmışım gibi ağrılarım sancılarım oluyor ama geçiyor . Ara ara sarımsı akıntım oluyor bazen ise kıvamı afedersiniz ama sümük gibi oluyor . Sizce doktora gitmeli miyim ? Daha erken mi ?
Linasuannesi mlsmrtgl kürtajdan sonra lohusa oluyorsun canım yani 30 gün değil 40 gün sonra regl olunuyor
mlsmrtgl Deletedmom137 yok canım korunarak ilişki yaşadık hatta hcg değerim düşeli çok olmadı . Ama hala regl olmadım artık böyle stresten patlayacak gibiyim .
mlsmrtgl Linasuannesi hıııı babada doktor kürtaj olduğun günü regl gününün ilk günü olarak kabul et ve öyle say dedi . Normal zamanda hasta olman lazım dedi ama olmadım . Ara sıra sıcak basıyor karnıma ayrılar giriyor ama olmuyorum hı tamam şimdi olacağım sanırım diyorum ama tık yok 🤦🏻♀️ Korkmaya başladım 40. Günü bekleyeyim o zaman.
Toobah mlsmrtgl doktorlar öyle diyor ama pratikte öyle olmuyor canım korkma benim 42 gün geçmişti bir problemim de yoktu kürtaj dan sonra kontrole gittiğimde 😇 canını sıkma yani biraz daha bekle
krktasnihal90 mlsmrtgl merhaba geçmiş olsun dediğiniz gibi kürtajın ilk günü adetin ilk günü sayılıyor sonrasında da döngünüz kaç gün se öyle devam ediyor ben kürtajdan 28 gün sonra ilk regl oldum yani 40 gün olunmaz diye birşey yok ama kişiden kişiye değişir stres yapmayın yakında olursunuz
Linasuannesi mlsmrtgl evet işte regl ağrılarını zamanın geldiği için çekiyorsun ama kürtaj olduğun için atıyo o 40. Gün oluyorsun canım bende yaşadığım için çok net konuşuyorum aynı şekilde arkadaşlarımda kendilerini hamile sanıyolardı ben böyle diyince hepside 40. Gün oldu yani bekle bakalım sen bi 10 gün daha 😊
mlsmrtgl [silindi] sizede de regl olacakmışsınız gibi belirtiler oldu mu ? Bazen diyorum regl bazen diyorum rahim mi toparlanıyor acaba
[silindi] mlsmrtgl Bünyeden bünyeye değişiyor 4 ay oldu adetm hala düzelmedi doktorumde demişti normal 1 sene anca düzelir diye .
mlsmrtgl Semam doktorun dediği kafamı karıştırdı benim kürtaj gününü regl ilk günü kabul et sonra normal düzeninde hasta olman lazım dedi ama olmadım . Sancılarım oluyor ara ara sıcak basıyor olacağım diyorum bakıyorum sabaha bse yok
Semam mlsmrtgl Aynen bende öyle oluyodum hatta burayada yazmıştım o dönem herkes kürtajda parca kalmıştır felan diyince korkmuştum bayada ama 45 gün üstüne gitmiştim doktora olamadım diye bana duphaston diye bi ilaç vermişti bunu kullan bitir sonra olmayı bekle diye ama surecin normal oldugunuda söylemişti tabii ben o ilacı 4 5 gün kullandım kullanmadım iste olmuştum zaten🤭 boşuna ilaç ictigimle kalmıştım yani bekle biraz daha olursun yakin zamanda 😊
132025 mlsmrtgl canım bende martın 13ünde kürtaj oldum banada doktorum bi ay sonra falan olursun demişti ama 45güne kadar olmamak normalmiş bende niye olmadım derken dün sabah oldum
mlsmrtgl 132025 peki belirti oluyor mu ? Regl belirtisi filan benim göğüslerim şişer ama suanlık öyle bir durum yok
mlsmrtgl sukayhanacar hayır girmedik hatta geçenlerde hcg takibi için doktora gittim hcg düşüyor 6 nisanda 47 idi . Hamilelik ihtimalimm sıfır .
mlsmrtgl Semam ayyy inşallah aynı menapoza girmiş insanlar gibiyim ayaklarım yatagın dışında sonra bi üşüyüp eşime sırnaşıyorum filan . En Kısa zamanda olurum umarım
Semam mlsmrtgl Uff tahmin edebiliyorum bende aynı öyleydim heralde vücut kendini toplamaya çalışıyo ondan kaynaklaniyodu sanırım 🤭 50 güne kadar bekle sen yine baktık 50 gun ustune hala olmadin o zaman gidersin doktora😊 Hayirlisiyla olursun tez zamanda insAllah 🙏
Yasemin0728 mlsmrtgl bende kürtajdan 51 gün sona doktora gitmiştim hala adet olmadım diye hap vermişti anca öyle olabilmistim
132025 mlsmrtgl benimde göğüslerim şişmedi ara ara kasık ağrım oluyodu hasta olucakmış gibi bi türlü olmuyorum sanırım 34.günde oldum ama herkese göre değişiyo tabi