Sev12 ben ilk dogumumu 5.5 yil once nisa da Asiye hanimda yapmistim.suan 32 haftalik ikinci gebeligim yine Asiye hanima gidiyorum. Asiye hanim guleryuzlu ve bilgili bir doktor. Muayeneleri cok uzun uzadiya yapmiyor icerde uzun kalanlarda oluyor ama muhtemelen onlarin gebeliklerinde bir sorun vardir diye dusunuyorum. Benim ikinci gidisim ilkindede ayniydi bir sorununuz yoksa muayenenizi hizlica yapiyor ekstra sorarsaniz cevapliyor elbette ama yanindaki yardimci kizlar elleri kapida bekledigi icin cok birsey soramiyorsunuz. Yogunluk asiri fazla muayeneye randevulu gitsenizde 1 saatten erken giremiyorsunuz. tercih yaparken goz onunde bulundurmaniz acisindan yaziyorum.. onemli olan bir sorun oldugunda ne yapilmasi gerektigini bilmesi bana gore. Bilgisine ve tecrubesine guveniyorum. Yakin bir arkadasim Necla ülkere gidiyordu o doktorda oldukca iyi yogunlugu daha az. Hemsirelere gelecek olursam ilk dogumum sezeryandi ve gozumu acar acmaz ilk cumlem “Allah sizden razi olsun siz cok iyisiniz” oldu. Hem yasim kucuktu hem cok korkak ve nazliydim. Beni gercekten hic uzmediler nazimi cektiler. Bir kerecik olsun bir rahatsizlik duymadim tavirlarindan. Gercekten insani rahatlatan sevkat gosteren hemsireler var. Allah sizide iyileriyle karsilastirsin insallah.