CaglaKuzu Kızlar 22+6 günlük hamileyim ultrasonda ölçümlerde bebeğim 440 gram görünüyor bana az gibi geldi yediklerim bebeğime yaramıyor sanki , kilo alması için neler yemeliyim ? bebeklere neler kilo aldırır ? 🤷🏻♀️
HicranKzn CaglaKuzu ceviz çiğ badem et tüketiyorum. Peynir ve yumurtayı hiç aksatmıyorum gün de 1 elma yiyorum bulgur pilavının bebeğe faydası çok dedi doktorum onu fazla yiyorum 22 haftalıkken 580 gramdı kızım 25 de 782 şuan kaç bilmiyorum 🙂
Serifepolat CaglaKuzu CaglaKuzu unutma canım her bebek anne karnında ve doğduğunda gelişimi farklıdır doktor sana muayene sırasında bebegin sağlıklı herşey gayet normal diyorsa çok takılma zamanla kilo alır daha çok zamanı var bebeğinin 😊😍
hande123 CaglaKuzu canım kilo aldırmak istiyorsan kaşar ye bide sütün içine bal ve muz ekle yatmadan iç ben öyle yapıyorum
CaglaKuzu Serifepolat evet doktorumuz Bebek gayet sağlıklı kilosu da normal dedi ama yinede faydalı şeyleri ona yarayacak şeyleri tecrübeli annelerden öğrenmek iyi olur 👼🏻😊 ama dediğin gibi canım her bebeğin gelişimi farklı olur
Serifepolat CaglaKuzu benim bebegimde 2 aydır kilo alıyor ve 7.5 aylık hamileyim sıkıntı yapma rahat ol canım kilolu bebek sağlıklı demek değildir unutma 😊😍