mervearslantas Arkadaşlar kdz ereğlide yaşıyorum. Burda hastanede sayı fazla özel hastaneyi de enfeksiyon riskinden dolayı tercih etmek istemiyorum. Hrs hastanesinin pandemi olmadığını öğrendim. Ailem ankarada. Oraya giden var mı? Varsa hangi doktora gidiyorsunuz??
Zlhb mervearslantas daha bugun doktorumla konustum Lösante ve Hrs pndemı degıl dedı ama Hrs de yenı dogam yogun bakımı yok bunu goze alamadım ne olur ne olmaz yanı Lösantede epey uzak dıye doktor sıcak bakmadı
mervearslantas Aa yeni doğan yoğun bakımı olmaması kötü, durumumuz iyi ama ne olacağı belli olmuyor sonuçta. Allah korusun ama bunları da düşünmek zorundayız. Siz nereye gidiyorsunuz?
Zlhb mervearslantas evet dogumda hersey olabılıe bılınclı olup her tedbırı almakta fayda var bence sarılıktan bıle yatabılır Aslıhan Yazıcıoğlu muayenehanesıne gıdıyorum dogum ıcın Koru dıye anlasmıstık ama Memorıale kayasım var gıbı kararsızım😑
Mervis14 Hayir ben hamile kalamiyordum tedavi ile kalip düsük yapiyordum tarif aksu hocaya gittim perde varmis rahmimde onu aldi Cok memnun kalan tanidiklarim var Ama tüp bebekte nasil bilmiyorum
Selov Artık her yerde var bu hastalık ama önlemler çok güzel ben gülhane devlet hastanesine gidiyorum çok sakin temiz çünkü hala çoğu insan orayı askeri hastane zannediyo ben çok memnunun