incikinannesi ilkbahar 140316 doktor bana 14 haftalıkken kıza benziyor ama alışveriş yapma belli olmaz dedi çok merak ediyorum bi an önce bişeyler almak bakmak istiyorum 🤭🤗
Busra221 140316 offfff. Maleseff ben 16 haftada pipi resmiyle beraber erkek dendi. 21 haftada detaylı ultrasonda kız dediler. Hangisine inancağımı şaşırdım . Ayrıntılıdan sonra cinsiyet değişikliği yaşayan varmı 😩😩😩😩
Merve_kucuk 140316 16 haftalıkken erkek demişlerdi. Sonra 22 haftalıkkende kıza benziyor dediler. En sonki 35+1 günlükken kontrolümdede kız dedi doktorum öyle :)
ilkbahar 140316 kızsa değişebilir çıkıntısını kordon diye algılayabiliyolar bazen🤷♀️🙄… Ama baştan beri kordon çıkıntı ayrımı iyi yapılır erkek denmişse pek değişmiyo 🤪
Sdagkhn ilkbahar değişiyor değişiyor ah ah ponçik kızımı hep oğluşum diye sevmişim 19. Haftaya kadar 😂
ilkbahar incikinannesi kız demişse detaylıdan önce hiç birşey alma bence 😶ozamana kadar cinsiyeti hem kendi doktorun hem detaylıyı yapandan duymuş olcağın için daha garanti olur 🙂
Merve_seda Ben 23 haftalığım bugün öğrendim cinsiyetini kızım olacak . Herkes erkek dedi ama doktor baktı çıkıntı yok dedi değişmez benim ki bi kızım var bu da erkek olsun isterdim
ilkbahar Busra221 ya belli olmuyo işte tırsttım ben de 😵🤪 😵 27+6 oldum değişmedi hiç ama kıyafet falan aldım biraz değişirse artık bi süre erkek kıyafeti giydircem napıyım 😂😂