Safiye12 kızlar bende 3 gündür sanki bebek vajinaya vuruyomus hissi oluyo ve tuvalete gitme ihtiyacı hissediyorum başına gelen var mı
Psikolog-anne Safiye12 var canım 27 haftalıgım çok fazla oluyor bendede. Normal Bi durum ama baskı yapıp mesaneyi sıkıştırıyor
Deletedmom137 brcaky yarın daktıra gideceğim kız ben hayat kalitem düştü konusurken bile kacıyor hayret bşey😂😂😂
brcaky Deletedmom137 bana da haber ver ne dicek acaba bişey önerirse bizde yapalım😂 Uyurken altıma kaçırcam diye korkmaya başladım artık rüyamda sürekli tuvaletlerdeyim😂😂😂
Deletedmom137 brcaky kız şüphe eder oldum bebeğin suyumu gelıyo noluyo içime bir kurtçuk düştü😂 ay insan içine çıkamıyoruz Allahtan😂
brcaky Deletedmom137 hahahaha yok be bebek suyu değildir de belli sen evhama doğru dönüyosun git baktır bi için rahat etsin😂 erkan bey hastanedemiymiş
merve57 Benimde oluyor sürekli vajinaya vuruyor üstten vuruyor yandan da ama vajinadan daha çok gündüz WC den çıkamıyorum 😃
Deletedmom137 [bilinmeyen] kız gülmeye korkar oldum dün akşamdan beri cocum mesanemde oturuyor herhalde 😂