1erkekannesi Kızlar 33+3teyim ve dün geceden beri dişim ağrıyor hiç uyutmadı ne yapabilirim bişeyler önerin bana dayanamıyorum 😔😔
AyeHakanKrk 1erkekannesi öncelikle çok geçmiş olsun benimde diş ağrım oldu 20lik dişim çıktı çok ağrı yaptı. Karanfil yağını ağrıyan dişine sür kulak çöpüyle. Ağrıdıkça sür birde kekik varsa evinizde kaynatın dişinize gargara yapın. İkisini kullanarak 3 günde diş ağrım geçti hiç ağrı kesici kullanmadım ağrıdıkça kullanın ağrıyı kesiyor
Aysnismail 1erkekannesi Canim 4 5 gun once ayni agriyi ben cekiyodum disim curuk ve baktiramiyorum malum hamilelik curuk olan yere siyah zeytinin cekirdegini cikartip onu koy ben koydum ilk 4 5 dk dahada agritti sonra aninda uyusturdu bi dene istersen
Seliinn 1erkekannesi Canım aynı ağrıyı maalesef ki 3 gün önce ben yaşadım gece diş hastanesinin aciline gittik parol verdi ağrı kesici ama fayda etmedi bu haftalarda çekilebileceğini ama doktorumdan çekilebilir raporu almam gerektiğini söyledi. Raporumu alıp dişçiye gittiğimde iltihap yaptı diye çekmedi ama gebelikte verdikleri antibiyotiklerden verdi. Bi doktoruna danış istersen sende 😊
1erkekannesi AyeHakanKrk acaba doktora gitsem tedavi eder mi ki kanal yada dolgu yapılıyor mu hamileyken
AyeHakanKrk 1erkekannesi sanırım 4-6 ay arası yapılıyor siz 6 ayı geçmişsiniz dişçiler bişey yapamıyor ona uygun ilaç verıyorlar
BusraMuratS Aysnismail canım benim de dolgum düştü doktorum mutlaka dişçiye git çürük tedavisi yapılsın dedi dişler de çürük kalmaması gerekiyomuş gebelikte
Dbdilara Çok geçmiş olsun canım bende 10. Haftamda diş ağrısı çekmiştim çürük yüzünden, sarımsak yutarak atlattım hiç ilaç kullanmadım