Hatice_Bahri Anneler bebegımı 3 gün yanımda yatırcam . Normalde yatırmıycaktım odasında yatsın alışsın dıe ama sezeryan olacağım ıcın durumlar degıstı . Her yer kapalı burda hiç alış verıs yapamıyorum herseyım hazır ama Yanımda Nasıl yatırcam çok kararsızım
Gulanelis Hatice_Bahri nasıl yani yeni doğan bebeği mi tek başına odasında yatıracaksınız yoksa ben mi yanlış anladım?
Miniminikuss Hatice_Bahri kuzum yenı dogan bebekleri tek bırakmayın dıyorlar. Odanıza park yatak dusunebılırsın
MinikTavsanim Hatice_Bahri yeni doğmuş bebek alışsın diye başka odada mı yatırcaktınız normalde yani ? Umarım yanlis anlamisimdir
Aygul01 Hatice_Bahri bende oğlumun odasını ayıracam ama 6,7 aydan sonra. Yenidoğan bebeği yalniz birakmamak lazim ki emzirmeyecek misin geceleri cok zorlanırsın.
Hatice_Bahri Gulanelis öyle deyıl yanımda yatak yok odası var benım odamda aşırı küçük yer yok maalesef odasında yatacak
Baharbal Gulanelis benime odam çok küçük kızım kendi odasında yattı kapılarımız bitişikti zaten annelik iç güdüsü bebek gık dese gözünü açıyorsun
Hatice_Bahri Miniminikuss odam çok küçük yanımda yatırcamda çok korkuyom üstüne falan dönerim dıe kafam çok karışık
Hatice_Bahri MinikTavsanim hem odasına alışsın dıe odam çok küçük yatak koyamadık hıc bı sekılde . O yüzden yanımda Nasıl yatırcam bılmıyorum
Hatice_Bahri Aygul01 gece zorlancam üste onun ıcın napcam bılmıyorum yatağımın ıcınde kalması lazım ama nasıl
Pelo_00 Hatice_Bahri yenidoğan bebeklerin anne yanında yatmaları gerek güvenli bağlanma sağlamaları için ve olası kötü durumlara engel olunması için. Merak etmeyin bebeğiniz sonradan da kendi odasında uyumaya alışır.
Gulanelis Pelo_00 aynen yani her süt verişinde gazını çıkaracaksın yan yatıracaksın kusar Allah korusun yutar diye ben herhalde 1 ay başında beklerim nefes alıyor mu kusacak mı diye yani baska odada düşünemiyorum bebeği
Hatice_Bahri Gulanelis bende öyle ıstıyorum ama kayın valide yanımda olunca odamda küçük olunca yanımda yatakta yok yatağımın ıcınde yatması lazım ama Nasıl
Aygul01 Hatice_Bahri canım yatağın yanina anne yanı al. Hem kucuk hem pratik. Gece elini uzatmanla bebeği alabilirsin yaninds emzirdikten sonra geri koyarsın hiç kalkmana bile gerek kalmaz.. yada yatağın büyükse müsaitse reflü yatak al bir tane onu yatağının içine koy üstünde Yatsın. ben reflu aldım anne yanida alacam en praktiki boyle. Park yataklarda var ama odayı ayıracaksan gerek yok ona bence
Pelo_00 Hatice_Bahri babynest ya da reflü yatağı alabilirsiniz. Odanızda yer varsa park yatak ya da anne yanı beşiklere bakabilirsiniz.
Hatice_Bahri Janjan17 öyle yapcam da üste göç bı yer açık deyıl Internet’ten gozumle görmeden Nasıl alacaksam
Hawa4087 Hatice_Bahri merhabalar reflu yatağı al canım hem bebiş için çok faydalı hemde kendi yatağında yatırabilirsin ben öyle yapicam
Hatice_Bahri Baharbal benımkıde çok yakın odamız şeyde almıştım zaten kamera falanda aldık ama anne yanı yatağı güç düşünmedim